Naşide Göktürk'ün sağlık durumunda flaş gelişme!

Bodrum'da özel bir hastanede kanser tedavisi gören 51 yaşındaki Naşide Göktürk’ün sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Naşide Göktürk'ün sağlık durumunda flaş gelişme!

Bir yıldır akciğer ve pankreas kanseri ile mücadele eden ve durumunun ağırlaşması üzerine Bodrum'da Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alınan Naşide Göktürk’ün, yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği belirtildi.



Onur Akay, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Naşide Göktürk mücadeleye yoğun bakımda devam ediyor ve artık çok yorgun. Bilincinin ise gitgide dağıldığını öğrendim. Niran Ünsal, Naşide’nin ablası Nihal Aktaş'tan aldığı haber üzerine alelacele Bodrum'a gitmiş ve geceyi hastanede geçirmişler. Naşide’nin ailesi ve kendi doktoru Esat Namal, ilerleyen günlerde Naşide’nin durumuna ilişkin açıklama yapacak. Allah yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.



Kanser tedavisi görmeye başladıktan sonra Bodrum’a yerleşen ünlü sanatçı, birkaç kez stüdyodan ambulans ile hastaneye yetiştirilmesine rağmen vazgeçmedi ve 'Çocukluğumu Uçuruyorum' isimli son albümünü 2016 yılında piyasaya çıkardı.



Naşide Göktürk'ün sağlık durumu ile ilgili hastane yönetiminden de bir açıklama geldi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:



"Bir süredir kanser tedavisi gören ve yaklaşık 10 gün önce genel durum bozukluğu nedeniyle Acıbadem Bodrum Hastanesi’ne kaldırılan Naşide Öztürk’ün sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi Sorumlu Hekimi Tıbbi Onkolog Dr. Hilmi Ege sanatçının sağlık durumu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: ”Yaklaşık 1 yıl önce akciğer kanseri teşhisiyle tedavi altına alınan Naşide Göktürk, hastanemize yaklaşık 10 gün önce genel durumundaki bozukluk nedeniyle geldi. Genel durum takibi yapılan hastamızın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin