Mustafa Sandal'ın 'böcekli' klibine şikayet yağdı!

Ünlü şarkıcının klibindeki akrepli sahne olay yarattı.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Sandal'ın 'böcekli' klibine şikayet yağdı!

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın yeni sevgilisi Melis Sütşurup için yazdığı 'Gel Bana' şarkısına Tayland'da klip çekti. Sandal'ın klibindeki böcek yeme sahnesi RTÜK'e şikayet edildi.



'Böcek sahnesini kaldır, çocuklar korkuyor'



Magazinn.com'un haberine göre; Tayland'da çekilen klipte yöresel bir pazarı gezen Musti ve partneri, akrep satan bir kadının yanına gidiyor. Kadın bir anda akrebi yemeye başlıyor. Ardından, partneri Sandal'a yemesi için akrep uzatıyor ama ünlü sanatçı 'Asla yemem' gibi bir hareket yapıyor. Klipte bu sahneler ilk başta fark edilmemişti ama dikkatli sosyal medya kullanıcıları Sandal'ın instagram hesabına "O sahneyi kaldırmalısın. Çocuklar korkuyor" diye uyarı mesajları atmaya başladı.



Mustafa Sandal'ın 'böcekli' klibine şikayet yağdı!



RTÜK'e şikayet yağdı



Bu arada, klibi TV'de izleyen birçok müzikseverin RTÜK'ü telefon yağmuruna tuttuğu ve klibin çocukların ayakta olduğu saatlerde yayınlanmaması için şikayette bulunduğu öğrenildi.



Mustafa Sandal'ın 'böcekli' klibine şikayet yağdı! - Resim : 2



Klibe yayın yasağı mı gelecek?



RTÜK yönetiminin klibi masaya yatıracağı gelen bilgiler arasında. Şayet, RTÜK'ten bir yaptırım kararı gelirse ya klipten o sahneler çıkarılacak ya da klibin 21.30'dan önce TV'de yayınlanması yasaklanacak.



Mustafa Sandal'ın 'böcekli' klibine şikayet yağdı! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin