Mustafa Sandal: Sanatçı olmasaydım kayak hocası olurdum

Senkronize Kayak Milli Takımı, Nisan 2019’da Amerika ASPEN’de düzenlenecek Dünya Şampiyonası için hazırlanmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Sandal: Sanatçı olmasaydım kayak hocası olurdum

6 Şubat tarihinde Kaya Uludağ Otel'de kampa girecek Türkiye Senkronize Kayak Milli Takım kadrosu; Ender Alkoçlar, Cem Hakko, Üstün Özbey, Mustafa Sandal, Doruk Kaya, Atakan Alaftargil, Arif Alaftargil, Doç. Dr. Fatih Kıyıcı, Metin Polat, Tunç Taşdemir ve Çetin Şirvani gibi isimlerden oluşuyor. Kayak Milli Takımı üyelerinden şarkıcı Mustafa Sandal yapılan basın davetinde şu açıklamalarda bulundu:



“7 yaşından bu yana her yıl 3 ay kayak yaptığını ve kayağın kendisi için bir yaşam biçimi olduğunu söyleyen Mustafa Sandal, “Sanatçı olmasaydım kayak hocası olurdum. İsviçre’de okuduğum 9 yıl boyunca her yıl okulun kayak takımıyla İsviçre, Avusturya ve İtalya Alplerinde kayak kamplarına katıldım. Bu iş bana büyük haz veriyor, hayalim çocuklara örnek milli bir kayakçı olmaktı ve bu hayalim gerçek oldu”



SOSYAL MEDYA HESABINDAN DA PAYLAŞTI



Sandal, düzenlenen basın davetinde çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı ve şunları yazdı:



“Milli Kayak Federasyonumuz tarafımdan Türkiye Senkron Kayak Milli Takımına seçilmiş olmaktan dolayı büyük bir gurur yaşıyorum. Kıymetli Bayrağımızı Aspen Colorado'da milli takım olarak her biri birbirinden değerli takım arkadaşlarımızla en başarılı şekilde dalgalandırmak ümidi ile yola çıkıyoruz. Hayırlı olsun”


Etiketler mustafa sandal
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin