Mustafa Sandal hakkında flaş aşk iddiası!

Ünlü şarkıcının sürpriz bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Sandal hakkında flaş aşk iddiası!

Emina Jahovic ile boşandıktan sonra sürekli farklı isimlerle anılan Mustafa Sandal'ın, Melis Sütşurup’la yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Sandal'ın ‘Tayland’a gidiyorum’ dedikten bir gün sonra sosyetik güzelin Tayland’dan paylaşım yapması, aşk iddiasını güçlendirdi.



Mustafa Sandal, Sırp şarkıcı Emina Jahovic'le 10 yıllık evliliğini haziran ayında bitirdikten sonra aşk hayatında gaza bastığı haberleriyle gündeme geliyor.



Mustafa Sandal hakkında flaş aşk iddiası!



19 yaş küçük sosyetik güzel



Takvim'de yer alan habere göre; boşanma sonrası adı pek çok isimle anılan Mustafa Sandal'ın, şimdi de gönlünü Melis Sütşurup'a kaptırdığı konuşuluyor. Bir süredir gizli gizli görüşen 48 yaşındaki popçu ile 29 yaşındaki butik sahibi sosyetik güzelin buluşma adresi ise yurt dışı.



Mustafa Sandal, kendi gibi başından bir evlilik geçen Sütşurup'la geçtiğimiz hafta İtalya'nın Milano kentinde buluştu. İlişkilerinin ortaya çıkmaması için ayrı ayrı paylaşım yapan ikilinin sırrı ise Sütşurup'un dün Tayland'a gitmesiyle ortaya çıktı.



Mustafa Sandal hakkında flaş aşk iddiası! - Resim : 2



'Temkinli aşıklar'



Mustafa Sandal, geçen gün katıldığı bir etkinlikte yeni şarkısının klibini Tayland'da çekeceğini duyurmuştu. Ünlü popçunun bu açıklamasından bir gün sonra ise Sütşurup'un Tayland'dan paylaşım yapması 'tesadüfün böylesi' dedirtti.



İtalya'nın ardından Güneydoğu Asya ülkesinde buluşan ikiliden sosyetik güzelin, başarılı popçudan daha önce yola çıkmış olması "Temkinli aşıklar" yorumu yaptırdı.



'6 ayda 5 farklı güzel'



Son 6 ayda 5 farklı güzelle yakınlaştığı iddiasıyla manşetleri süsleyen Mustafa Sandal'ın, kendisinden 19 yaş küçük Melis Sütşurup'la aşk yaşayıp yaşamadığı konusunda nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.



İki çocuk babası Sandal'ın bir süredir gizli gizli görüştüğü iddia edilen Melis Sütşurup'un önceki evliliğinden bir oğlu var.



Mustafa Sandal hakkında flaş aşk iddiası! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin