MUSTAFA HOŞ: 'DEFNE SAMYELİ’YE YAPILANLAR GADDARCA VE HUNHARCA'

Mustafa Hoş, Star Gazetesi’ndeki bugünkü yazısında Ali Kırca’nın transferi sonrası Show TV’yle yollarını ayıran haber spikeri Defne Samyeli’ne karşı başlatılan karalama kampanyasını kaleme aldı: “Defne Samyeli’ye Saldırmanın Dayanılmaz Hafifliği”

Google Haberlere Abone ol
MUSTAFA HOŞ: 'DEFNE SAMYELİ’YE YAPILANLAR GADDARCA VE HUNHARCA'

Show TV’den ayrıldıktan sonra hakkında çıkan başka kanallara başvurduğu fakat kabul görmediği, kaset çıkaracağı gibi özellikle internette yayılan haberleri yalanlayan Defne Samyeli’ye bir destek de 24 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Hoş’tan geldi.


Mustafa Hoş Star Gazetesi’nde bugün yayınlanan ‘Defne Samyeli’ye Saldırmanın Dayanılmaz Hafifliği’ başlıklı yazısında Samyeli’ye yapılanları şöyle değerlendirdi:  “Şu internet alemi fena halde gayya kuyusuna döndü. Bazen yapılanlar fena halde gaddarca ve hunharca. Nasıl bir bünyede birikiyorsa kin ve nefret sonra her şey bir anda ifrazata dönüşüyor. Defne Samyeli’ye yapılanlar tam da böyle. Show Tv’den ayrıldıktan sonra öyle bir gaddarlıkla haberler yapılıyor ki ürkmemek mümkün değil.”


“Defne Samyeli’nin en zayıf anını beklemişler. Bu ahlaki de değil, doğru da değil. Biz 40 kişiyiz birimizi biliriz” ifadeleriyle Defne Samyeli hakkında yalan haber yapanları eleştiren Mustafa Hoş yazısını şöyle noktaladı:  “Yapmayın arkadaşlar. Bel altı vuruş tekniği uzmanlığı yarışı yapacağımıza doğrularla tartışalım kavga da edelim. Ama önce el insaf…”



Yazının Tamamı İçin:
http://www.stargazete.com/index.asp?haberID=135576







 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin