Murat Yıldırım ve eşi İmane Elbani dünyaca ünlü şarkıcının klibinde oynadı

Ünlü çift, Pitbull ve Jessica Sutta’nın klibinde rol aldı.

Google Haberlere Abone ol
Murat Yıldırım ve eşi İmane Elbani dünyaca ünlü şarkıcının klibinde oynadı

Murat Yıldırım'la evlendikten sonra birçok reklam teklifi alan İmane Elbani, şimdi de eşiyle birlikte Pitbull ve Jessica Sutta’nın klibinde rol aldı.



Takvim'den Ebru Kazıktaş'ın haberine göre atv'nin fenomen yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster?'in sunucusu Murat Yıldırım'la Aralık 2016'da dünyaevine giren İmane Elbani'ye, bu evlilik bereketli geldi.



ABD'li şarkıcılar Pitbull ve Jessica Sutta'nın son klibinde oynadı



Ortadoğu ve Balkanlar'da da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Yıldırım'la 'When A Girl Loves A Boy' şarkısının klibinde oynayan İmane Elbani için bu teklif ilk değil… Güzel oyuncuya daha önce de Orta Asya'nın ardından Kuzey Afrika ülkesi Fas'a açılan ünlü bir giyim markasının Reklamlarında oynaması için teklif götürülmüştü...



Firmaların da gözdesi oldu



Faslı güzeli hem Türkiye'de hem de kendi ülkesinde marka yüzü yapmak isteyen firma, Elbani'ye 30 saniyelik reklam için de 500 bin lira teklif etmişti. Bu arada çiftin rol aldığı Pitbull'un klibi, önceki akşam Fas'taki bir TV programında duyuruldu. Murat Yıldırım'la eşi İmane Elbani'den övgüyle bahsedilen programda şarkıcı Jessica Sutta'nın kliple ilgili mesajı da yayınlandı. Aşkları Londra'da başlayan ve yaklaşık 3 aydır evli olan Murat Yıldırım'la İmane Elbani de bu güzel sürprizi İnstagram'da paylaşıp yine hayranlarının tebrik mesajı yağmuruna tutuldu.



İşte, o klip;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin