Murat Yıldırım, referandum kararını açıkladı!

'Kim Milyoner Olmak İster?'i sunmaya başlayan ünlü oyuncu, referandum oyunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Murat Yıldırım, referandum kararını açıkladı!

atv yayınlanan fenomen yarışma programının yeni sunucusu ünlü oyuncu Murat Yıldırım da referandum oyunu açıklayan ünlüler kervanına katıldı. Yıldırım, Günaydın'la yaptığı röportajda hem oyunun rengini hem de nelenlerini açıkladı.



Özlem AVCI - İlker GEZİCİ - Merve YURTYAPAN / GÜNAYDIN



Geçtiğimiz günlerde daha güçlü bir Türkiye için 'Evet' videosu paylaşan Yıldırım'a, referandumla ilgili görüşlerini de sordum. Yıldırım bu konuyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu: "Ben Cumhurbaşkanımızı çok sevdiğim ve ona güvendiğim için 'Evet' dedim. Sonuçta her şey Türkiye için. Memleketin hayrına düşündüğüm için 'Evet' dedim. Başkanlık sistemiyle işlerin daha hızlı yürüyeceğine inanıyorum. Particilik yerine sistem konuşulsun istedim her zaman. Ben bugün evlenip çoluk çocuğa karışmak istiyorsam devletin bekasına ihtiyacım var."



Türkiye'nin geleceğini çok parlak gördüğünü söyleyen Murat Yıldırım, birlik beraberlik çağrısı da yaptı: "Allah devletimize güç kuvvet versin. Ben huzurlu bir ortam ve çözüm istiyorum. Ne yapabileceğimizin üstüne konuşmalıyız. Hiçbir şekilde olumsuz olmamalıyız. Gücümüzü devleti eleştirmeye harcamamalıyız. Ben güzel günlerin geleceğine inanıyorum."



Röportajın tamamı için;

http://www.sabah.com.tr/fotohaber/magazin/murat-yildirim-guclu-turkiye-icin-evet-diyorum-cunku


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin