Murat Emir Eren’in yeni filmi 'Evde Yok' seyirciden destek bekliyor!

Evde Yok, Fongogo’da başlatılan kampanya aracılığıyla desteklerinizi bekliyor.

Google Haberlere Abone ol
Murat Emir Eren’in yeni filmi 'Evde Yok' seyirciden destek bekliyor!

Sinema yazarı, senarist ve yönetmen Murat Emir Eren’in yöneteceği, kaygıya ve yok olma arzusuna dair kısa bir gerilim filmi olan Evde Yok, Fongogo’da başlatılan kampanya aracılığıyla desteklerinizi bekliyor.



2008 yılında Macguffin adlı kısa filmiyle İzmir ve İstanbul gibi önemli festivalleri ziyaret ettikten sonra, 2010 yılında Talip Ertürk ile birlikte ilk uzun metrajlısı Ada: Zombilerin Düğünü‘ne imza atan yönetmen, senarist ve sinema yazarı Murat Emir Eren, yeni kısa filmi için hazırlıklara başladı. Kaygıya ve yok olma arzusuna dair kısa bir gerilim filmi olan 'Evde Yok', Fongogo üzerinden başlatılan kampanyayla sinemaseverlerin desteğini  bekliyor.



Berlinale Talent Campus ve Talents Sarajevo mezunu Dilek Aydın'ın yapımcılığını üstlendiği filmin görüntü yönetmeni koltuğunda Canavarlar Sofrası, Kusursuzlar, Karışık Kaset gibi filmlerde görüntü yönetmenliği yapan Deniz Eyüboğlu oturuyor. Filmin başrolünü ise daha önce Kara Sevda, Kaygı ve Siyah Beyaz Aşk gibi yapımlarda izleyicilerin karşısına çıkan Nihan Aşıcı üstleniyor.



Sadece izlenen değil, aynı zamanda seyirciyi de izleyen bir film olma iddiasında olan Evde Yok’un sinopsisi ise şöyle:



30’larında genç bir kadın, hayatı onun için yaşanmaz hale getiren huzursuzluk duygusuna son vermek için kendisine ait bütün izleri silip evini terk etmeye karar verir. Kaybolmaya, yok olmaya karşı büyük bir arzu duyan kadın, her şeyi denemesine rağmen bir türlü evini terk edemez. Kişiliğini evden silmeye çalıştıkça, ev ona daha da tutunuyordur adeta. Kadın o gün, yok olmanın da var olmak kadar zor olduğunu keşfeder, anlar ki hayaletler vardır ve her an bizimledir. Kaygı, huzursuzluk… Bizi onlara yakınlaştırır. Kadın o gün anlar ki, var olan hiçbir şeyi tamamen yok edemezsin, kendini bile.



Hakkıyla hayata geçirilebilmesi için sinemaseverlerin desteğine ihtiyaç duyan filme katkıda bulunmak için Fongogo sayfasını ziyaret edebilirsiniz.




Herkese selam, bir kısa film için yola çıktık. Yol uzun, şartlar çetin :) Sizlerin desteği olmadan filmi bitirmemiz çok zor. FongoGo'daki kampanyamıza göz atmanızı, mümkünse destek olmanızı ve kampanyayı mümkün mertebe yaymanızı rica ediyoruz!https://t.co/tYAqES6unj pic.twitter.com/FyDEGkVmxh


— Evde Yok Film (@EvdeYokFilm) 24 Mayıs 2019
Etiketler Ada film
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin