Murat Dalkılıç'tan sürpriz karar!

Ünlü şarkıcı, cinsel içerikli mesaj olayından sonra sürpriz bir karar aldı.

Google Haberlere Abone ol
Murat Dalkılıç'tan sürpriz karar!

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'ın sahne koreografilerini hazırlayan ve aynı zamanda baş dansçısı olan Ömer Yeşilbaş’ın, Rus şarkıcı Tasha’ya attığı cinsel içerikli mesajlar uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.



Murat Dalkılıç'tan sürpriz karar!



Tasha, Dalkılıç'ın dansçısıyla İstanbul'da çekmek istediği klip için iletişime geçtiğini söyledi. Daha sonra da, mesajlaşırken Yeşilbaş'ın kendisine "Murat Dalkılıç'la konuştum sana yardım edecek" dediğini öne sürdü. Rus şarkıcı, Yeşilbaş'ın “Yanında seksi kıyafetler getir. Murat evli falan ama biraz sapıktır. Seks yapmanız gerekiyor. Türkiye'de bu iş başka türlü olmaz. Yapacaksan popstarla yap” yazdığını iddia etti.



Murat Dalkılıç'tan sürpriz karar! - Resim : 2



Yeşilbaş ise, Instagram sayfasından yazışmaların fotomontaj yapıldığı belirtti. Kısa bir süre önce oyuncu eşi Merve Boluğur'dan boşanan Murat Dalkılıç da, çıkan haberlerden sonra Ömer Yeşilbaş ile yollarını ayırdığı açıkladı.



Ancak Dalkılıç ve Yeşilbaş'ın arasındaki buzların eridiği konuşuluyor. Barışan ikilinin arkadaşlıklarına devam ettiği söyleniyor. Murat Dalkılıç, Ömer Yeşilbaş'ı sosyal medya hesaplarından takibe aldı. Hatta Yeşilbaş'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımı da beğendi. Ünlü şarkıcının Ömer Yeşilbaş ile tekrar çalışıp çalışmayacağı ise merak konusu oldu. (Aytekin Tekar / Habertürk)



Murat Dalkılıç'tan sürpriz karar! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin