Murat Dalkılıç'ın sinema filmi Seviyorsan Söyle neden ertelendi?

Ünlü şarkıcı, bu yaz bir sinema filminde başrol oynayacağını açıklamıştı.

Google Haberlere Abone ol
Murat Dalkılıç'ın sinema filmi Seviyorsan Söyle neden ertelendi?

Son yıllarda oyuncu kimliğiyle de adından söz ettiren ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, geçen aylarda bu yaz bir sinema filminde başrol oynayacağını açıklamıştı. Üstelik Dalkılıç, filmde önce eşi Merve Boluğur'la beraber kamera karşısına geçeceğini duyurmuş, ancak daha sonra Boluğur'un yeni dizi projesi yüzünden bu planı iptal ettiklerini açıklamıştı.



Bu durum Dalkılıç'la Merve Boluğur'un sık sık gündeme gelen boşanma iddialarını güçlendirse de çift, yine birbirinden samimi görüntüler vererek söylentileri yalanladı. Öte yandan Dalkılıç'ın, senaryosuna da katkısının olduğu Seviyorsan Söyle filminin hazırlıklarının da durduğu öğrenildi.



Bir süre öncesine kadar cast görüşmelerinin sürdüğü film, oyuncu kadrosu tamamlanamayınca önümüzdeki mayıs ayına kaldı. Filmi Erkan Petekkaya'nın FOX'ta ekrana gelecek yeni dizisi Kayıtdışı'na başlayacak olan ünlü yönetmen Cevdet Mercan'ın çekmesi planlanıyordu.



Murat Dalkılıç geçen haftalarda Cevdet Mercan'la beraber sosyal medyadan fotoğraf da paylaşmıştı. Dalkılıç'ın eşi Merve Boluğur'un ise yeni dizi projesinin henüz netleşmediği, eylülde ekrana gelecek projelerle görüştüğü belirtildi.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



Murat Dalkılıç'ın sinema filmi Seviyorsan Söyle neden ertelendi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin