Murat Boz ile Burak Özçivit’in arasında tanıtım krizi mi çıktı?

Kardeşim Benim 2 filmi, 24 KAsım'da vizyona girmişti.

Google Haberlere Abone ol
Murat Boz ile Burak Özçivit’in arasında tanıtım krizi mi çıktı?

Çok sıkı dost olan Murat Boz ile Burak Özçivit, önceki sene arkadaşlıklarını beyazperdeye taşımaya karar vermiş ve başrolünü paylaştıkları “Kardeşim Benim” filmiyle 2016 yılının en çok izlenen ikinci filmine imza atmışlardı. “Kardeşim Benim”in aynı zamanda yapım ortağı olan Burak Özçivit, ilk film toplam 2 milyon 70 bin gişe yapınca 2. filmi de çekmeye karar verdi. Geçen haziran sonunda evlendiği Fahriye Evcen’le Maldivler’de sadece birkaç gün balayı tatili yapan yakışıklı oyuncu, istanbul’a döner dönmez soluğu “Kardeşim Benim 2” filminin setinde aldı.



Murat Boz ile Burak Özçivit, geçen yaz 6 hafta boyunca bir yol hikayesini anlatan “Kardeşim Benim 2” filmi için Çanakkale, Nevşehir ve Rize’de çekim yaptı. Senaryosunu Zafer Külünk’ün yazdığı, Mert Baykal’ın ise yönettiği film, 24 Kasım’da seyirciyle buluştu. Murat Boz ile Burak Özçivit, 22 kasım’daki sevenlerinin akın ettiği galada büyük heyecan yaşadı. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Filmin yapım ortağı Burak Özçivit, İstanbul galasının ardından peş peşe İzmir, Almanya Duısburg, Brüksel ve Bakü’de düzenlenen galalara katılıp halkla buluştu. Ancak bu organizasyonların hiçbirinde filmin diğer başrol oyuncusu Murat Boz yoktu. Ünlü popçu galalara, yoğun iş programını gerekçe göstererek katılmazken Murat Boz’un filmine sahip çıkmamasının yakın dostu Burak Özçivit’i fena halde kızdırdığı öğrenildi. Filmde oynamak için 400 bin TL aldığı konuşulan Murat Boz’un tanıtım çalışmaları kapsamında yer alan Beyaz Show’un çekimlerine de başta katılmak istemediği öne sürüldü.



“Kardeşim Benim” serisinin 15 ocak 2015’te vizyona giren ilk filminin 3 günlük açılış gişesi 403 bin seyirciydi.  İkinci film ise bir haftada ancak 312 bin 395 gişeye ulaşabildi. Kötü giden gişe nedeniyle morali zaten bozuk olan Özçivit’in galalarda kendisini yalnız bırakan Murat Boz’a da ayrıca gönül koyduğu belirtildi. Yaşanan bu son gelişmelerin Murat Boz ile Burak Özçivit’in sanat dünyasında parmakla gösterilen dostluklarını nasıl etkileyeceği ise merak konusu oldu.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin