Multitap 6 yıllık aranın ardından geri döndü!

Sevilen grup, ‘No:3’ albümüyle 1 Kasım Cuma günü müzik dünyasına geri döndü.

Google Haberlere Abone ol
Multitap 6 yıllık aranın ardından geri döndü!

Multitap altı yıllık bir aranın ardından Garaj Müzik etiketli ‘No:3’ albümüyle 1 Kasım Cuma günü müzik dünyasına geri döndü.



Grup bu albümden ilk olarak ‘Karabalık’ adli şarkıya Ali Demirel & İpek Ural yönetmenliğinde video klip çekti. Samed Behrengi’nin ‘Küçük Kara Balık’ına gönderme yapan ve kahramanın yolculuğu olgusunu anlatan ‘Karabalık’ yüksek enerjisi ve harekete geçiren sözleriyle klasik bir Multitap şarkısı.



Toplam on şarkıdan oluşan bu albüm farklı ruh hallerini temsil eden iki adet beşli şeklinde sunuldu. Bunun için No.3A ve No.3B seklinde birbirini tamamlayan iki farklı kapak görseli kullanıldı.



Bu fikir albümün bitmesine yakın bir zamanda ortaya çıktı. Albüme girecek şarkılar belirlendikten sonra şarkıları sıralama aşamasında kendiliğinden bir a-yüzü, b-yüzü durumu oluştu.



Son yıllarda değişen müzik dinleme alışkanlıklarıyla ve yaygın olarak kullandığımız playlist mantığıyla da örtüşmesi grup üyelerinin bu kararı vermesinde etkili oldu.



No.3A-No3B



No.3A alıştığımız klasik Multitap tınılarını içeren, yüksek enerjili, esprili ve dışa dönük şarkılardan, No.3B ise daha akustik, derinlikli ve içe dönük şarkılardan oluşuyor. Buna uygun olarak grup üyelerinin dört ağ olarak temsil edildikleri illüstrasyonlarda No.3A’nın kapağı gündüz ve güneşliyken No.3B’ninki gece ve yıldızlı olarak tasarlandı.



Her zaman olduğu gibi bu albümde de ilginç şarkı hikayelerine, sade ama katmanlı şarkı sözlerine ve birbirinden farklı müzikal düzenlemelere yer verildi.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin