MÜJDAT GEZEN CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Show TV'de Alişan ve Özlem Yıldız'ın sundukları 'Herşey Dahil' programına konuk olan Müjdat Gezen, arkadaşı Savaş Dinçel ile dostluklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Google Haberlere Abone ol
MÜJDAT GEZEN CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Bir süre önce hayatını kaybeden ünlü oyuncu Savaş Dinçel ile 50 yıla dayanan bir dostlukları olduğunu anlatan Müjdat Gezen, daha önceden evinde yapılan çekimleri, aynı anda stüdyoda izlerken çok zorlandı.


Dinçel'in son nefesini verdiği anda yanında olan Gezen, eşi Leyla ve Savaş Dinçel'in eşi Sumru'nun o anda mutfakta olduklarını, kendilerinin de televizyonda maç izlediklerini belirterek acı anları şöyle aktardı:


"'Kolum yanıyor' dedi. 'Ne diyorsun sen?' dedim. 'Bütün vücudum yanıyor, ölüyorum ben' dedi. 'Ölmüyorsun sen, nereden çıktı' dedim. O sırada kafası düştü. Şakalar yapardı öyle. Sumru 'Amaan böyle pis şakalar yapmayın be' dedi. Vücudu buz gibi oldu. Nabzına baktım, gitti."


Hala o anları zaman zaman yaşadığını belirten Müjdat Gezen, çocukluktan beri arkadaş olduklarını hatta anne babalarının da arkadaş olduklarını anlattı.


Savaş Dinçel'in öleceği gün ısrarla kendisini evine çağırdığını ifade eden Müjdat Gezen, "Leyla ile Sumru diyor ki 'Çağırdı seni, gel' dedi. Çünkü daha bir önceki akşam birlikteydik" dedi.


Eski fotoğraflara bakamadığını söyleyen Gezen, "O benim için tam bir gerçek acı. Ben öz kardeşimi de kaybettim. Çok üzüldüm ama Savaş ile olan hissiyetim, kardeşlikten gerçekten öteymiş" diyerek yaşadığı acıyı anlattı.


UMUT KALMAMIŞ


Birlikte ekmek alıp bölüştüklerini, hapiste yattıklarını ve zincire vurulduklarını, çok özel anları birlikte paylaştıklarını, birlikte alkış alıp birlikte aç kaldıklarını ifade eden Müjdat Gezen, Savaş Dinçel'i son 10 ayda götürmedikleri doktor kalmadığını, Amerika'daki en ünlü doktorlara dahi gittiklerini ve kendilerine 'Umutlanmayın' denildiğini söyledi.


ACIYI HAFİFLETMEK İÇİN İLAÇ KULLANMIŞ


Hala kadim dostunun mezarını ziyarete gidemeyen Müjdat Gezen, bunları anlatırken stüdyoda da zor anlar yaşadı ve zaman zaman gözyaşlarını sildi. 2 kez gitmeyi denediğini ancak kötü olduğunu söyleyen Gezen, ilk kez psikolojik destek olarak ilaç kullandığını belirtti.


Gezen, Dinçel'in son doğumgününde onun adına bir sahne açtıklarını ve ünlü oyuncunun "Hayatımda aldığım en güzel doğumgünü hediyesi" dediğini ve o olaydan sonra fazla yaşamadığını söyledi.


Müjdat Gezen, dostluklarının ne kadar köklü olduğunu anlatmak için de şöyle konuştu:


"Benim babamla 49 yılım geçmedi. Babamla 29 yılım geçti. Ve o 29 yılın ilk bebeklik, çocukluk yıllarını da çıkarırsan demek ki 24-25 yıl. Savaş'la 50 yılım geçti!"


Televizyon Gazetesi.com
 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin