Muhteşem Yüzyıl: Kösem ne zaman final yapıyor?

Nurgül Yeşilçay, final tarihini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Muhteşem Yüzyıl: Kösem ne zaman final yapıyor?

Fox TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisi, 30. bölümüyle ekranlara veda edecek. Açıklama, başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay'dan geldi. Hürriet Gazetesi'nden Sinem Vural'a röportaj veren Yeşilçay "dizi 30’uncu bölümde ekrana veda edecek", dedi.



Sinem VURAL / HÜRRİYET



KÖSEM, 30’UNCU BÖLÜMDE VEDA EDiYOR



“Muhteşem Yüzyıl: Kösem”, sona eriyor... Nasıl hissediyorsunuz?

- Evet, dizi 30’uncu bölümde ekrana veda edecek. Yine yeni hayatların farklı hikayelerin peşine düşeceğiz. Benim misyonum da Türkiye’de kadın olmak. Onların hikayelerini, dramlarını ve mücadelelerini aktarmak. Yeni projeleri değerlendiriyoruz.



“Misyonum Türkiye’de kadın olmak” dediniz. Oynadığınız roller, toplumdaki duruşunuzla hangi noktaları işaret ediyorsunuz? Nereye dikkat çekilmeli?

- “İkinci Bahar”dan bu yana birçok farklı kadın karakteri canlandırarak büyüdüm. Evin asi kızı karakteriyle başlayan yolculuğumda 14 sinema filmi ve 14 dizi yaptım. Türkiye’de farklı ekonomik koşullarda yaşayan, koca şiddetine maruz kalan kadınların sesi oldum, olmaya da devam edeceğim.



Sırada ne var peki?

- O kadar yoğunum ki bütün iş görüşmelerimi haziran ortasına erteledim. İnşallah yine hayatın içinden muhteşem bir kadın karaktere hayat vereceğim.



Röportajın devamını BURADAN okuyabilirsiniz.



Muhteşem Yüzyıl: Kösem ne zaman final yapıyor?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin