Müge Anlı'da ilginç olay: Genç kızın ölen annesi erkek çıktı

Müge Anlı'nın programı 'Tatlı Sert'te yine şoke edici bir olay yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı'da ilginç olay: Genç kızın ölen annesi erkek çıktı

Müge Anlı'nın Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ilginç bir olay yaşandı. Kumburgaz’da yaşayan ve Handan olarak tanınan 'Şükran Aktaş' kimlikli kadın 8 Mart günü vefat etti. Cenazesi Silivri Devlet Hastanesi’ne götürülen Aktaş’ın ölümü şüpheli bulundu. İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Adli Tıp Kurumu’nda Şükran Aktaş’ın aslında erkek olduğu ve gerçek isminin Nail Ç. olduğu ortaya çıktı. Üstelik kızı ve birlikte yaşadığı erkek de dahil olmak üzere tüm çevresi asıl kimliğinden habersiz olduğunu söyledi.



Müge Anlı, filmlerde bile görülmesi zor hikâyenin detaylarını anlattı. Şükran Aktaş; uzun süredir bir erkekle birlikteydi. Bu birliktelikten bir kız çocukları vardı. Gençlik yıllarında hemşirelik yapmıştı. Müge Anlı; 'Handan' olarak tanınan Şükran Aktaş kimliği kullanan ve asıl ismi Nail Ç. olan kişinin ölüm nedeni ile birlikte nasıl bu kimliği edindiğini, nasıl çocuk sahibi olduğunu ve yıllarca nasıl hemşirelik yaptığını araştırıyor.



İşte o olay



Kumburgaz’da oturan ve bir butik işleten 'Şükran Aktaş' kimlikli kişi (60), 8 Mart'ta fenalaşarak Silivri Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Silivri Devlet Hastanesi'nde ise 'Bu kişi nasıl pembe kimlikle gelir. Şahıs erkek' denilerek cenaze Adli Tıp'a götürüldü.



Aktaş'ın aslında erkek olduğu ortaya çıktı. Aktaş’ın eşi ve 22 yaşındaki kızı ise duyduklarına inanamadı, şoka girdi. Gerçek adının Nail Ç. olduğu iddia edilen 'Şükran Aktaş' kimlikli şahsın eşi ise "Nasıl olur bu. Kadındı. Benim ondan çocuğum var. Yıllarca Çapa Tıp'ta hemşire olarak çalıştı. Benden hamile kaldığını söylemişti. Bebeğimiz dünyaya geldi" dedi.



Gerçek Şükran Aktaş kim?



İddialara göre gerçek Şükran Aktaş, 10 yıl önce kimliğini kaybeden bir vatandaş. 3 çocuk annesi Şükran Aktaş "Ben kimliğimi kaybettim. Herhalde benim kimliğimi aldı" diyor.



Nail Ç.'nin ailesi de şokta



Nail Ç.’nin ailesi de olanlara inanamıyor. Nail Ç.’nin ağabeyi “Bir gün köye geldi, askere gideceğini söyledi. Evraklarını aldı ve gitti. O günden sonra kendisinden haber alamadık” diye konuştu.



'En son 12 yaşında gördük'



Nail Ç.'nin akrabaları "En son 12 yaşında gördük" diyor. Köydekiler ise "Biz ona benzeyen birini gördük ama burada hamile kıyafetleriyle dolaşıyordu" diye konuştu. 



Bebeğin gerçek aile



Cevap bekleyen bir başka soru ise Nail Ç.’nin 22 yaşına kadar büyüttüğü kızının gerçek ailesinin kim olduğu. Polis Nail Ç.’nin “Fakir bir aileden evlatlık aldım” dediği öne sürülen aileyi bulmaya çalışıyor.



Hastanede nasıl çalıştı?



Nail Ç.'nin hastanede nasıl hemşire olarak çalıştığı ise büyük bir soru işareti. Nail Ç. Kumburgaz'a döndüğünde oradakilere de 'Ben eskiden hemşireydim, bir iftiraya uğradım" demiş.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin