Müge Anlı'da Hollywood filmlerine taş çıkaran olay!

Babası, 2 yaşındaki çocuğunu bakıcısına bırakıp kayıplara karıştı.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı'da Hollywood filmlerine taş çıkaran olay!

Babası, 2 yaşındaki çocuğunu bakıcısına bırakıp kayıplara karıştı. Bakıcı, küçük kızı da alıp Müge Anlı’ya sığındı. Babanın polis tarafından her yerde arandığı ortaya çıktı.



İzmir Şirinyer’de yaşayan Aysun Yıldırım, bir süredir 2 yaşındaki Masal adlı kız çocuğuna bakıcılık yapıyordu. Babası Mehmet Süzer, 2 ay önce gelip kızı bakıcıya bıraktı. Aysun Yıldırım, babasının gelip almasını bekledi. Ancak aradan 2 ay geçti. Küçük Masal’ı babası dâhil olmak üzere hiç kimse aramadı.



Müge Anlı'da Hollywood filmlerine taş çıkaran olay!



Başına kötü bir şey gelmesi endişesi taşıyan Aysun Yıldırım, Masal’ın ailesini bulabilmek için Müge Anlı’nın kapısını çaldı. Yaşananları anlatan bakıcı Yıldırım; “Masal’ı çok seviyorum. Ona bakarım ama bu çocuk kimin çocuğu? Ailesi kim? Hiçbir şey bilmiyorum. Yolda bir polis çevirse kendimi nasıl anlatırım? Doktora bile götüremiyorum” dedi.



Müge Anlı'da Hollywood filmlerine taş çıkaran olay! - Resim : 2



O andan sonra arama çalışmalarına başlayan MügeAnlı’nın ulaştığı bilgiler dudak uçuklattı. Baba Mehmet Süzer’in dolandırıcılık suçu nedeniyle polis tarafından arandığı ortaya çıktı.



Müge Anlı'da Hollywood filmlerine taş çıkaran olay! - Resim : 3



Müge Anlı’yı arayan Süzer’in annesi yıllar önce oğlunu evlatlıktan reddettiğini dile getirerek; “Mehmet’in iki çocuğu daha var. Onlara baktık, büyüttük. Bir torunumuz daha olduğunu bilmiyorduk. Onda her türlü pislik var. Biz yıllar önce evlatlıktan reddettik” diye konuştu.



Müge Anlı'da Hollywood filmlerine taş çıkaran olay! - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin