Müge Anlı ile Tatlı Sert 2000'inci bölüme imza attı!

atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün 2000. bölümüyle ekrana geldi.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı ile Tatlı Sert 2000'inci bölüme imza attı!

Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün 2000. bölümüyle ekrana geldi.10 yılda 2000 program yapan Müge Anlı ve ekibi ilk günden bu yana, başarılarıyla adını TV tarihine yazdırdı.



Müge Anlı ile Tatlı Sert 2000'inci bölüme imza attı!



İlk yayından bugüne 100’e yakın cinayet çözüldü. 250’ye yakın kişi hiç görmediği ailesine kavuştu. 1750’ye yakın kayıp bulundu. 10.000’e yakın sandalye ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. 100’ e yakın pati yuvasına kavuştu. Sevgi İzi ailesi 50.000’e ulaştı. Eğitime desteği ise on yıl boyunca devam etti. İhtiyaç sahibi öğrencilere yardım elini uzattı. Milyonlarca liralık bağışları canlı yayında toplayarak birçok kurum ve kişilere yardım etti. Bu süre boyunca pek çok sosyal sorumluluk projesini de hayata geçirdi ve iyiliğin zirvesine çıktı. Müge Anlı son olarak Türk televizyon tarihine geçen yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm yurtta eğitim seferberliği başlatmasına öncülük etti.



Müge Anlı, “Herkes kaç kişilik bir ekiple bunları başarıyorsunuz?” diyor. “Standart normal bir programa sahibiz. Ama her zaman söylerim biz milyonlarca kişiyle hazırlıyoruz bu programı, milyonlarca kişinin emeği var. Birini aradığımızda yayına bağlanan destek veren bilgi veren milyonlarca izleyicimizle beraber hazırladık bu programı. Asla hakkını yiyemem. Ekip arkadaşlarımız her zaman kendinden feda ederek çalışarak geçirdi günlerdi. Binlerce kişinin hayatına dokunduk, bizi buna iten seyircilerimiz oldu. Biz burada bir aile gibiyiz. Uzun saatler buradayız.” dedi.



Müge Anlı ile Tatlı Sert 2000'inci bölüme imza attı! - Resim : 2



Müge Anlı ekibinden büyük sürpriz!



Ekibi 2000. Bölüme ithafen Müge Anlı’ya uzayda bir yıldız satın aldılar fakat asıl sürpriz, ekibinin Sinan Özen aranjörlüğünde Müge Anlı ’ya yazdıkları şarkıydı.



Sözlerini yapım koordinatörü Sevcan Çöloğlu’nun yazdığı şarkıyı, Sinan Özen’in stüdyosunda hep beraber seslendirdi. Şarkı karşısında çok şaşıran ve sevinç gözyaşlarına engel olamayan Anlı, “Hiç beklemiyordum. Harikasınız. İlk defa bu kadar duygulandım” dedi. Programının başarısını neye borçlusunuz sorusuna ise, istediğiniz bir işe yeter ki çaba verin, çalışın. Azmedin emin olun istediğiniz her şeyi başarırsınız diye cevap verdi.



Anlı ’da kendisiyle birlikte 10 yılı aşkın süredir çalışan ekip arkadaşlarına birer yurt dışı tatili armağan etti.



Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00’da canlı yayınla atv ekranlarında…



Müge Anlı ile Tatlı Sert 2000'inci bölüme imza attı! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin