Müfit Can Saçıntı'dan kahkaha saçan bir gösteri!

Mandıra Filozofu ve Yaşamak Güzel Şey filmleriyle dikkat çeken Müfit Can Saçıntı şaşırtırken güldüren bir sahne gösterisine imza atıyor.

Google Haberlere Abone ol
Müfit Can Saçıntı'dan kahkaha saçan bir gösteri!

"Lafını Esirgemeyenler" isimli gösteri geçen yıl gördüğü yoğun ilgi üzerine bu yıl da sahnelerde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. 23 Eylül’de Kadıköy Penguen Sahne’de sezon açılışını yapacak olan gösteriden bazı video görüntüleri internete sızdı.



 Bu videoları internete kendilerinin sızdırdığını belirten Saçıntı, bunun sebebini ise şöyle açıkladı:



“Gösterimi izleyenler, şaşırırken gülüyor gülerken düşünüyor… Ancak izlemeyenlere gösterinin farkını anlatmakta güçlük çekiyordum. Ben organizatörlere, organizatörler de seyirciye anlatana kadar göbeğimiz çatlıyordu. Bu nedenle bir gösteriden yapılan amatör çekimleri montajlayarak internete koyduk. Değerli siteler aracılığıyla izlemeyenlere ulaştırmaya çalışıyoruz”



SEZON ANLAMLI BİR SALONDA AÇILIYOR



Sezon Kadıköy Penguen Sahne’de açan Müfit Can Saçıntı bunun kendisi için farklı bir nedeni olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bu salonun şimdiki adı Penguen sahne ama Burası Levent Kırca’nın sahne aldığı, kendi elleriyle açtığı son salon… BBen 1990 senesinde Olacak O Kadar yazar kadrosuna girerek Levent Kırca’nın yanında yetiştim. Ustamın sahne aldığı salonda, sezonun ilk oyununu oynamak bana anlamlı geldi. Bu yüzden bu salonu tercih ettim”



OYUNUN KONUSU VE KONUK OYUNCULAR



Gelmiş geçmiş en büyük söz ve hiciv ustalarının anlatıldığı oyunun video bölümlerinde, Seksenler dizisinden tanıdığımız iki isim konuk oyuncu olarak yer alıyor. Berat Yenilmez ve Hakan Bulut’un tarihi kişilikleri canlandırdığı videolar seyirciden büyük alkış ve kahkaha topluyor.



Yoğun ilgi gören oyunun biletleri Biletix’in yanısıra Bahariye Caddesi 35 Numara’daki oyun salonundan da alınabilir.



Almanya, Belçika ve Hollanda’da sahnelenmesi kesinleşen oyunun, Türkiye turnesi için organizatörlerle görüşmeler devam ediyor.  Türkiye’deki ilk gösterim ise 23 Eylül Cumartesi Akşamı Kadıköy Penguen Sahne adını alan Eski Levent Kırca Tiyatrosu'nda yapılacak.



İşte, gösterinin kısa videosu:



 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin