MS hastalığı Gani Müjde’nin kaleminden romantik bir dizi oldu!

Türkiye MS Derneği ve ünlü yönetmen Gani Müjde, MS (Multipl Skleroz) hastalığını anlatmak için bir araya gelerek bir ilki gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
MS hastalığı Gani Müjde’nin kaleminden romantik bir dizi oldu!

Milliyet'te yer alan habere göre, MS hastalığının daha iyi anlaşılmasını hedefleyen 5 bölümlük ‘Melek ile Serhat’ dizisi çok yakında seyirciyle buluşacak. ‘Melek ile Serhat’ta başrolleri ünlü oyuncular Aslı Tandoğan ve Engin Hepileri paylaşıyor Ünlü yönetmen Gani Müjde, MS’lilerin hikayelerinden ilham alarak senaryo ekibiyle birlikte yazdığı ve yönetmenliğini gerçekleştirdiği diziyle MS hastalığı hakkında farkındalık yaratmak ve MS’lilere sosyal yaşamda destek vermek üzere Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. MS hastalığını bir aşkhikayesi çerçevesinde anlatan “Melek ile Serhat”, senaryosunun bütününde bir hastalığa dikkat çeken Türkiye’deki ilk dizi olma özelliğini taşıyor.



MS hastalığı Gani Müjde’nin kaleminden romantik bir dizi oldu!



Türkiye’de yaklaşık 40 bin kişiyi etkileyen MS hastalığıyla ilgili toplumda bilinen yanlışlara dikkat çekerek hastalıkla ilgili doğru bilgileri Gani Müjde’nin mizahi diliyle aktarmayı hedefleyen, ünlü oyuncular Aslı Tandoğan ve Engin Hepileri’nin başrollerini paylaştığı “Melek ile Serhat” dizisinde, MS hastalığı tesadüflerle gelişen esprili bir aşk hikâyesi çerçevesinde anlatılıyor.



Dizide ayrıca Ferdi Alver, Aybike Turan, Özlem Çakar, Buğra Özmüldür, Merve Polat, Ömer Köse ve Alişan Özkan oyunculuklarıyla farklı karakterlere hayat veriyor. Aynı zamanda Türkiye MS Derneği Başkanı olan tiyatro sanatçısı Ayşen İnci de dizide rol alıyor. Diziye konuk oyuncu olarak destek veren ünlü isimler arasında ise Emre Kınay, Önder Açıkbaş, Serap Matyaş, Ömer Duran ve Yasemin Hadivent yer alıyor.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin