Motörhead grubundan hayranlara çağrı: 'Lütfen Lemmy'nin cenazesine katılmayın'

Motörhead’in kurucusu Lemmy Kilmister’in cenazesi için, ünlü grup fanlarından 'yer darlığı' nedeniyle cenazeye katılmamalarını rica etti.

Google Haberlere Abone ol
Motörhead grubundan hayranlara çağrı: 'Lütfen Lemmy'nin cenazesine katılmayın'

1975 yılında bas gitarist, solist ve besteci Lemmy Kilmister tarafından kurulan Motörhead, 70 yaşındaki Kilmister'ın geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmesi üzerine cenazeyi canlı olarak resmi YouTube kanalında yayınlama kararı aldı.



Grubun resmi Facebook sayfasında yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:



'9 Ocak Cumartesi Dünya Lemmy'yi kutluyor. O gün; dünya bir araya geliyor ve efsanemiz, arkadaşımız Ian 'Lemmy' Kilmister'ın hayatını kutluyoruz. Cenaze, Hollywod'da bulunan Forest Lawn Cenaze Evi'nde  gerçekleşecek. Cenazenin yapılacağı mekanda kısıtlı yer olmasından dolayı sizden cenazeye katılmamanızı rica ediyoruz. Ancak hepinizin bu son vedanın bir parçası olmanızı istediğimiz için bir canlı yayın hazırlıyoruz. Canlı yayını Motörhead’in resmi YouTube kanalından izleyebilirsiniz. İnternet bağlantısı olan sevdiğiniz bir bara ya da kulübe gidin ve bizimle birlikte kadehlerinizi kaldırın. Veya dostlarınızı eve toplayın ve Lemm'in hayatını kutlayın. Her nerede olursanız olun sevgili arkadaşımızın ve yeri doldurulamaz ikonun hayatını birlikte kutlayalım...' 



Lemmy Kilmister'ın cenazesi için çiçek göndermek istemeyenler, Ronnie James Dio Kanser Vakfı'na bağışta bulunabilecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin