'MISS TURKEY 2011' YARIŞMASI YENİ FORMATIYLA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Bugüne kadar Azra Akın, Tuğçe Kazaz, Cansu Dere gibi pek çok güzelin hayatını değiştiren Miss Turkey bu yıl yeni bir formatla ekrana gelecek. İşte yarışmanın yeni formatı ve ekrana geleceği kanal...

Google Haberlere Abone ol
'MISS TURKEY 2011' YARIŞMASI YENİ FORMATIYLA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

“Miss Turkey” Mart ayından itibaren yeni bir formatla FOX ekranlarında olacak.


 


Yeni formatla yarışmacı güzeller bir evde kalacak; evdeki ve dışarıdaki yaşamları hafta içi her gün ekrana gelecek. Böylece, yeteneklerini sergileyecek olan adayları hem izleyiciler hem de juri üyeleri baştan itibaren tüm yönleriyle tanımış olacak. Ayrıca her hafta bir akşam ekranda eleme yapılacak. 


 


Sadece internet üzerinden kabul edilecek olan başvuruların arasından 200 genç kız 14 kişi kalana kadar elenecek. Tüm bu eleme aşamaları da hafta içi her gün FOX ekranlarında olacak. Bu sürecin sonunda yarışmacılar, büyük finale katılmaya hak kazanacak.

Miss Turkey için kampa girecek olan finalistler FOX’ta yayınlanacak büyük finalde son kez yarışacak. Önceki yarışmalarda finalisteri sadece büyük finalde bir kere görebilen Türkiye, yarışmacıları daha yakından tanıyarak, www.fox.com.tr üzerinden onları takip edebilecek, beğendikleri adaylara oy verebilecek ve yorum yaparak onları yönlendirme şansları olacak.

Yarışmaya başvuran adaylar, fox.com.tr’deki profillerini güncelleyebilecek, diğer adayların profillerini inceleyebilecek ve kendilerini geliştirebilme şansını yakalayabilecekler.

Dereceye giren güzeller, Türkiye’de yepyeni bir kariyere adım atarken aynı zamanda ülkemizi dünyanın en önemli dört güzellik yarışması olan “Miss World, Miss Universe, Miss International ve Miss Earth” yarışmalarında temsil edecekler.


 


Başvurular başladı


01 Şubat 2011 tarihinde 18 yaşını doldurmuş ve 26 yaşından küçük olan, T.C. vatandaşı, hiç evlenmemiş ve çocuğu olmayan her genç kız yarışmaya başvurabilecek…


 


Başvurular sadece www.fox.com.tr adresinden kabul edilmektedir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin