MHP'den Hakan'a saldırıya kınama: Geçici hükümet tedbir alsın

MHP Ahmet Hakan'a yapılan saldırıya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
MHP'den Hakan'a saldırıya kınama: Geçici hükümet tedbir alsın

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ahmet Hakan'a yönelik saldırıyı kınayarak, "Ahmet Hakan'a yapılan saldırı, basın özgürlüğüne yöneliktir. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, benzerlerinin tekerrür etmemesi için geçici hükûmeti tedbir almaya davet ediyoruz" dedi.



"SALDIRI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNE YÖNELİK"



Yalçın, yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: AKP'nin keyfi tutumundan cesaret alan yandaş medya ve bir kısım partililer, kendilerine demokratik ve yasal yollardan muhalefet edenlerin üzerine gitmektedir. AKP'nin kendisini hâlâ iktidarda görerek takındığı tutuma ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da buna çanak tutmasına karşı çıkan bütün kesimler susturulmak, korkutulmak ve sindirilmek istenmektedir.



Geçici hükûmetin tutumu yüzünden vatandaşın can güvenliği tehlikeye girmiştir. Ortaya çıkan güvenlik açığından yararlanmak isteyen birtakım fırsatçılar; husumet duydukları kimselere saldırmakta, hınç alma yoluna gitmektedir. Bunun son örneği, gazeteci Ahmet Hakan'a yapılan saldırıdır. Geçici hükûmeti ve bilhassa AKP'yi yönetenleri uyarıyoruz.  (DHA)



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin