MHP milletvekili: Basın özgürlüğü tehdit edilmekte

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Türkiye’de basının açıkça tehdit edilmekte olduğunu ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP milletvekili: Basın özgürlüğü tehdit edilmekte



MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Celal Adan, seçim çalışmaları kapsamında Beşiktaş meydanında bir basın toplantısı düzenledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Celal Adan, Türkiye’de basının açıkça tehdit edilmekte olduğunu ifade ederek, “Kendi hırsızlıklarını örtbas etmek için yapılandırdıkları adalet sistemiyle basına baskı kurulmakta. Basın patronları tehdit edilmekte. Basın özgürlüğü tehdit edilmekte” dedi.



MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Celal Adan, seçim çalışmaları kapsamında Beşiktaş meydanında bir basın toplantısı düzenledi. Adan basın toplantısı öncesi meydandaki AK Parti ve CHP stantlarını ziyaret ederek başarılar diledi.



BASIN PATRONLARI TEHDİT EDİLMEKTE



Daha sonra partisinin standında basın toplantısı düzenleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Celal Adan, “Bugün Türkiye’de basın açıkça tehdit edilmekte. Kendi hırsızlıklarını örtbas etmek için yapılandırdıkları adalet sistemiyle basına baskı kurulmakta. Basın patronları tehdit edilmekte. Basın özgürlüğü tehdit edilmekte. Türkiye’nin bütün kazanımlarının korunması noktasındaki iradeye öncülük yapan partimiz bunu açıkça protesto etmekte. Türk demokrasisinin bugün geldiği noktayı geriye götürmeye Tayyip Erdoğan’ın ve Davutoğlu’nun gücü yetmeyecektir” dedi. (DHA)





 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin