METİN ŞENTÜRK, AKİF BEKİ'NİN SİPARİŞ SORUSUNA CANLI YAYINDA NE YANIT VERDİ

Sanatçı Metin Şentürk, Ak Parti’den milletvekili adayı gösterilmeyince konuk olduğu 24 Moderatör’de esprileriyle kırdı geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
METİN ŞENTÜRK, AKİF BEKİ'NİN SİPARİŞ SORUSUNA CANLI YAYINDA NE YANIT VERDİ

24 Moderatörü Remziye Demirkol’un konuğu olan Metin Şentürk Ak Parti’den milletvekili adayı gösterilmemesi ile ilgili olarak “Listede adımı göremedim” esprisini yaptı. Remziye Demirkol söyleşi sırasında sipariş bir soru yöneltmek istediğini belirtip Metin Şentürk’e Ebru Gündeş’in şarkısından esinlenerek “Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müsün?” diye sordu.

Metin Şentürk bu soruya yine Ebru Gündeş’in şarkısını hatırlatarak, “Siparişi Akif Beki’nin verdiği belli bana ‘pişman değilim ama göçtüm kederden’ dedirtmek istiyor. Hiçbir şey bana göçtüm dedirtemez, engelliler için hizmetlerime devam edeceğim” ifadesini kullandı.    


MECLİSTEN DEĞİL, GÖNÜLDEN BAĞLIYIM


Bana kırgın olduğumu söyletmen isteyenler oluyor. Ben kırgın değilim. Ben bir gezi esnasında benim hız rekoruma atfen başbakanımızın artık Ak Parti’nin arabasına binecek sözlerini bir emir telakki ederek partiye son başvuru gününden sonra başvurdum yoksa bana yapılmış bir teklif ya da garanti yoktu. Asla bir kırgınlığım yok. Boşuna kırgınlık sözleri söylememi beklemesinler diyen Şentürk, “Ayrıca engelliler konusunda çok önemli çalışmalar yapan sayın başbakana meclisten değil, gönülden bağlıyım” dedi.


BU SEÇİMDE ARABADA YER KALMAMIŞ


Şentürk ayrıca şunları söyledi; “Ben engelliler için çalışıyorum. Her sosyal faaliyette en önde yer almaya çalışıyorum. Herkes istediği zaman istediği yerde olamaz. Başbakanımız artık Ak Parti’nin arabasına binecek deyince aday olmayı düşündüm. Dışarıdan başka görevleri de üstleniyorum. Demek ki bu seçimde araba da yer kalmamış. Belki arabayı benim kullanmamdan korkmuşlardır, hızlı kullanırım diye”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin