Messe Frankfurt İstanbul'un tanıtımını hangi ajans yapacak?

Fuar organizasyonunun iletişim çalışmaları hangi ajansa emanet?

Google Haberlere Abone ol
Messe Frankfurt İstanbul'un tanıtımını hangi ajans yapacak?

Messe Frankfurt İstanbul Uluslararası Fuarcılık, stratejik iletişim danışmanlığı ve operasyonel PR hizmetleri için prEkstra Pazarlama ve İletişim Danışmanlığı'nı seçti.



Hizmet verdiği marka ve kurumlara, amaçlarla tutarlı planlamaları, somut çözümleri, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlarla sunmayı hedefleyen prEkstra Pazarlama ve İletişim Danışmanlığı, Messe Frankfurt İstanbul'un da stratejik iletişim çalışmalarını yönetecek.



2,130 çalışanı ve yıllık 554 milyon Euro'luk cirosu ile dünyanın önemli fuar organizatörü firmalarından biri olan Messe Frankfurt'un 160'dan fazla ülkeye hizmet veren 29 iştirakleri ve 57 uluslararası satış ofisi bulunuyor. Messe Frankfurt Istanbul Uluslararası Fuarcılık, 2000 yılının Kasım ayında,



Messe Frankfurt'u faaliyet gösterdiği birçok alanda Türkiye'de temsil etmek amacı ile kuruldu. Messe Frankfurt'un tüm fuarları için Türkiye'deki tek irtibat noktası olan Messe Frankfurt İstanbul, Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı Automechanika Istanbul ve Hazır Giyim, Hazır Giyim Kumaşları ve Aksesuarları Fuarı Texworld Istanbul'un organizasyonundan da sorumlu.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin