Mesajlar canlı yayına taşındı, Rasim Ozan Kütahyalı ifade verdi: Kaynağı açıklamam

GS Başkanı ile Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim arasındaki cep telefonu mesajlarını bir programda açıklayan gazeteci ve futbol yorumcusu ifade verdi.

Google Haberlere Abone ol
Mesajlar canlı yayına taşındı, Rasim Ozan Kütahyalı ifade verdi: Kaynağı açıklamam

GS Başkanı Ünal Aysal ile Fatih Terim arasındaki cep telefonu mesajlarını bir programda açıklayan gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın Terim'in şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında verdiği ifadede, söz konusu mesajlara nasıl ulaştığıyla ilgili savcılık sorusunu "Haber kaynağımı açıklamam" şeklinde yanıtladığı öğrenildi.



Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim ile arasındaki telefon mesajlaşmasının basında yer almasıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında tanık olarak ifade verdi. 



KÜTAHYALI MESAJLARI AÇIKLADI, TERİM ŞİKAYETÇİ OLDU



Aysal ile Terim arasındaki SMS mesajlarının gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı tarafından bir televizyon programında yayınlanması üzerine Fatih Terim şikayette bulunmuş, bu şikayet üzerine de Kütahyalı hakkında 'özel hayatın gizliliğini ihlal ve kişisel verilerin izinsiz yayınlanması' suçlamasıyla soruşturma başlatılmıştı. 



GS BAŞKANI AYSAL "TANIK" OLARAK İFADE VERDİ



Soruşturma kapsamında bugün Ünal Aysal, Cumhuriyet Savcısı Hasan Bölükbaşı'na tanık sıfatıyla ifade verdi. Aysal'a söz konusu mesajlara basının nasıl ulaşmış olabileceğinin sorulduğu ifade edildi. Aysal'ın ise bu mesajların basına nasıl ulaştığını bilmediğini söylediği belirtildi. Aysal'ın ise konuyla ilgili bir bilgisi bulunmadığını söylediği öğrenildi. 



KÜTAHYALI "HABER KAYNAĞINI" AÇIKLAMAYAĞINI BİLDİRDİ



Razim Ozan Kütahyalı'nın da soruşturma kapsamında daha önce şüpheli sıfatıyla ifade verdiği ve mesajlara nasıl ulaşatığıyla ilgili soruya 'haber kaynağını açıklamayacağı' şeklinde cevap verdiği öğrenildi. (DHA)


Etiketler ünal aysal
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin