Meryem Uzerli yeni dizisinde hangi ünlü oyuncunun partneri olacak?

Uzerli'nin Ay Yapım'ın yeni projesinde rol alacağı iddia edilmişti.

Google Haberlere Abone ol
Meryem Uzerli yeni dizisinde hangi ünlü oyuncunun partneri olacak?

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli'nin, son günlerde başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun atv için çekeceği Ay Yapım'ın yeni projesinde rol alacağı iddiası gündeme gelmişti. Ancak iki ünlünün fanlarını da çok heyecanlandıran bu haber, tıpkı Kenan İmirzalıoğlu'nun geçen aylarda gündeme gelen Fahriye Evcen'le başrol oynayacağı söylentisi gibi asılsız çıktı.



Uzerli, geçtiğimiz sezon 15. bölümde final yapan Murat Yıldırım'la başrolü paylaştığı "Gecenin Kraliçesi" dizisinden sonra sadece Avşar Film imzalı Özcan Deniz ve Aslı Enver'le "Öteki Taraf" filminde rol almıştı. Gerilim temalı filmin şu günlerde son sahneleri çekiliyor. Bu arada Meryem Uzerli'nin, sadece yapımcılar Raci Şaşmaz ile Bahadır Özdener'in "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisi için prensipte anlaştığı öğrenildi. 



Uzerli dizide, Tarık Ünlüoğlu'nun adını zikrettiği Suzan karakterine hayat verecek. Ancak Uzerli, bu konudaki son kararı ise bir ajan karakteri olan ve dizideki tansiyonu artıracak olan Suzan karakterinin senaryodaki son halini okuyunca verecek. "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"a Suzan rolünün aralık sonu ya da en geç 2017'in ocak ayında dahil olması planlanıyor.  Aldığı 170 bin TL'lik bölüm başı astronomik ücretlerle gündeme gelen ünlü oyuncunun bu kez oldukça makul bir paraya anlaştığı da kulaktan kulağa yayılıyor. Bu arada Meryem Uzerli'nin menajerlik ajansı, başka hiçbir dizi için görüşme yapmadıklarını, Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni projesi için de teklif almadıkları bilgisini doğruladı. 





Birsen Altuntaş

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin