Merve Boluğur’dan 30'uncu yaş mesajı

30. yaşını Paris’te kutladı.

Google Haberlere Abone ol
Merve Boluğur’dan 30'uncu yaş mesajı

Geçtiğimiz günlerde Murat Dalkılıç'la boşanan Merve Boluğur, 30. yaşını Paris’te kutladı. Boluğur’a yakın arkadaşı Oğuzhan Koç, doğum gününde şarkı hediye etti.



Murat Dalkılıç ile boşanan Merve Boluğur, 30. yaşını kendisini mutlu hissettiği yer Paris’te kutladı. Oyuncuyu bu özel günde dostları yalnız bırakmazken Murat Dalkılıç da babası Mehmet Bey ile Karadağ Montenegro’ya uçtu. Oyuncuya dostu Oğuzhan Koç bir sürpriz yaptı ve Boluğur için şarkı yazdı.



Merve Boluğur’dan 30'uncu yaş mesajı



Bunun için Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin çiftine teşekkür eden güzel oyuncu, ardından yazdığı şu yazıyla yeni yaşına merhaba dedi:



"Beni tanıyanlar bilir normalde kısa cümleler kurarım! Bugün 30 un şerefine birşeyler yazmak istedim o kadar güzel dostlarım var ki tek bir gülüşüm için elinden geleni yapan her daim yanımda olan onlar kendilerini biliyor ve sizleri çok seviyorum.. akışta kalarak kalbimin sesini dinleyerek deli dolu duygusal olgun kadın:) olarak yeni yaşımda paşa gönlüm ne istiyorsa onu yaptım.. En mutlu olduğum yerde kutluyorum! İçten yazılmış bütün iyi-kötü mesajlarınızı okuyorum bugün için ayrı ayrı teşekkür ederim herkese özel bir teşşekkürüm daha var Yağmur Tanrısevsin Oğuzhan Koç çiftine yazdığın şarkı için!!! çok mutlu ettin..iyikiiiii doğdum o zaman"



Merve Boluğur’dan 30'uncu yaş mesajı - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin