Mert Fırat efsane esere ses verdi!

'Kürk Mantolu Madonna', Mert Fırat’ın sesiyle roman severlere ulaşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Mert Fırat efsane esere ses verdi!

Eserlerinde insanların görünmeyen ve bilinmeyen yüzlerini ortaya çıkartan Sabahattin Ali’nin efsane eseri Kürk Mantolu Madonna, ünlü oyuncu Mert Fırat’ın seslendirmesiyle Seslenen Kitap’ta yerini aldı. Kürk Mantolu Madonna’da Sabahattin Ali, düzenin yok ettiği kişilikler, yaşamın geçiciliği ve aşkın olanaksızlıklarına dair yanıtlanması zor sorular soruyor.



Sabahattin Ali’nin efsane eseri Kürk Mantolu Madonna’yı Seslenen Kitap için seslendirmekten dolayı oldukça mutlu olduğunu söyleyen Mert Fırat, defalarca okuduğu, üzerinde çalıştığı ve film hazırlığı aşamasında olduğu bu eseri seslendirme sürecinde, her karakterle yeniden yakınlaşma fırsatı bulduğunu belirterek kendisi için çok değerli ve verimli bir çalışma olduğunu belirtti.



Birçok önemli yazarın temsilciliğini yapan Türkiye’nin en eski ve köklü telif hakları ajansı olan ONK Ajans adına konuyla ilgili görüşlerini belirten Mehmet N. Karaca, Seslenen Kitap ile aralarındaki işbirliğinin ilk adımı olarak, çok özel yazarları arasında yer alan Sabahattin Ali’nin ölümsüz eseri Kürk Mantolu Madonna’nın seslendirilmiş olmasının kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyledi. Kısa bir gelecekte hem Sabahattin Ali’nin, hem de diğer pek çok yazarlarının değerli eserlerinin bu mecrada dinleyicilerle buluşmasının mümkün olmasını dilediklerini sözlerine ekledi.



Mert Fırat’ın seslendirdiği Kürk Mantolu Madonna’ya Seslenen Kitap’ın web sitesinden, iOS, Android ve Windows telefon mobil ve masa üstü uygulamaları üzerinden ulaşılabiliyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin