MEMATİ KENDİNİ BİZE BAĞIŞLADIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Dizinin kasetini imzalamak için Olivium Alışveriş Merkezleri’ne giden Kurtlar Vadisi’nin oyuncuları ile hayranları arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Yaşlı bir kadın, dizinin önceki bölümünde intiharın eşiğine gelen ancak son anda vazgeçen Gürkan Uygun'a (Memati) sarılarak “Kendini bize bağışladığın için çok teşekkür ederim” diyerek hüngür hüngür ağladı.

Google Haberlere Abone ol
MEMATİ KENDİNİ BİZE BAĞIŞLADIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Yayına girdiği andan itibaren büyük beğeni toplayan Kurtlar Vadisi adlı dizi, siyasi partileri bile kıskandıracak geniş bir kitleyi peşinden sürüklemeye devam ediyor.



Dizi’nin bazı fanatikleri, senaryo gereği öldürülen Çakır için gazetelere başsağlığı ilanları verirken bazıları da gıyabi cenaze namazı kılarak uzun süre gündemde kalmıştı. Önceki gün de dizinin oyuncuları Necati Şaşmaz(Polat Alemdar), Gürkan Uygun ‘Memati’ Hande Kazanova (Canan) ve Erhan Ufak (Güllü Erhan) Olivium Alışveriş Merkezleri’nde hayranlarıyla bir araya geldi.



“MAHALLEME SEFİR OLAYIM”



Kısa bir süre önce piyasaya sunulan ve Dizi’nin jenerik müziklerinden oluşan “Kurtlar Vadisi Melodileri” adlı albümü imzalayan Dizi’nin oyuncuları ile fanatikleri arasında zaman zaman ilginç diyaloglar yaşandı. Mehmet Seyir adlı bir lise öğrencisi albümü imzaladıktan sonra Necati Şaşmaz’ın kulağına


eğilerek “Abi izin verirseniz bizim mahalle’nin sefiri de ben olmak istiyorum” deyince diğer oyuncular gülme krizine tutuldu.



Yaşlı bir kadın fanatik ise Dizi’nin bir önceki bölümde intiharın eşiğine gelen ancak son anda vazgeçen Gürkan Uygun'a (Memati) sarılarak “Kendini bize bağışladığın için çok teşekkür ederim” diyerek hüngür hüngür ağladı. Bir başka fanatik


ise “Polat, İstanbul’un ‘sefiri’ sen olmalısın” diye bağırınca, Polat “Ben sizlerin ‘sefiri’ olmak istiyorum” diye cevap verdi. Dizi’nin oyuncularını


görmek isteyen yediden yetmişe çok sayıda fanatik, Olivium Alışveriş Merkezleri’ni hınca hınç doldurunca zaman zaman izdiham yaşandı.



(Yeniçağ)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin