Melek Mosso 'Kedi'siyle Yalova Müzik Festivali'nde

Yalova Müzik Festivali, 2-5 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek.

Google Haberlere Abone ol
Melek Mosso 'Kedi'siyle Yalova Müzik Festivali'nde

Kaptan Yapım Organizasyon tarafından 02-05 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Yalova Müzik Festivali 2018, Türk rock ve alternatif müziğin en iyilerini bir araya getirmeye hazırlanıyor.



Festivalin sanatçı kadrosunda ilk single’ı ile büyük beğeni toplayan alternatif müziğin önemli isimlerinden Melek Mosso da yer alıyor.



Single’ı olmadığı dönemde bile Türkiye’nin çeşitli illerinde kapalı gişe izlenen sahne performanslarıyla geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Mosso, Çukur dizisinde seslendirdiği “Hiç Işık Yok” şarkısıyla Youtube, Spotify ve birçok dijital müzik platformunda liste başarısına ulaşmıştı. Mosso’nun yeni şarkısı “Kedi” de yayınlandığı ilk hafta, en çok izlenen dizilerden “Ufak Tefek Cinayetler”de yayınlanmıştı.



İlk single şarkısı “Kedi” ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapan, kendine özgü sesi ve yorumuyla beğeni toplayan Melek Mosso, Yalova Müzik Festivali’nde 4 Ağustos’ta sahne alacak.



3 gün boyunca İstanbul’a sadece 1 saat uzaklıkta, Yalova’nın en güzel sahilinde; “Yalova TatilPark” gerçekleşecek “Yalova Müzik Festivali” nde 30’a yakın performans ve sürpriz etkinlikler gerçekleşecek. 4.000 kişilik kamp alanı, 40.000 kişilik kapasitesi ile bu yıla damgasını vurmaya hazırlanan Türkiye'nin en iddaalı festivalinin biletleri avantajlı ön satışa çıktı.



Melek Mosso 'Kedi'siyle Yalova Müzik Festivali'nde


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin