Melek Baykal'dan başörtülü paylaşıma açıklama!

Oyuncu Melek Baykal, sosyal medyadaki paylaşımıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Melek Baykal'dan başörtülü paylaşıma açıklama!

Oyuncu ve sunucu Melek Baykal, sosyal medya hesabından yaptığı başörtüsü paylaşımının ardından gördüğü tepkiler üzerine bir açıklama yaptı.



Sosyal medya hesabını kapatan Melek Baykal, yaptığı paylaşımdan dolayı pişman olduğunu belirtti.



Baykal, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:



"Dün kendi sosyal medya hesabımdan yaptığım paylaşımdan ötürü çok üzgünüm. Her türlü düşünce ve inanç özgürlüğüne saygılı olduğumu bilmenizi isterim. Karşı olduğum tek şey istismar edilmesidir.

 

Ben, hiçbir zaman bu kadar güzel insanların önce evlerine gidip, birlikte fotoğraf çektirip sonra da onları rencide edebilecek zihniyete sahip olmadım. Yapılan yorumlardan sonra, paylaşımımı kendim için kayda alıp sildim ve ardından defalarca okudum.

 

Okuduklarım beni bile ürküttü. Aklımın ucundan bile geçmeyen, ancak seçtiğim kelimelerin yanlışlığından dolayı maksadını fazlasıyla aşan ifadeden büyük pişmanlık duydum.

 

Şu konuda emin olun ki, benim en büyük hatam, bu kadar yanlış yoruma açık bir metni paylaşmak oldu. Tarihi konak ve içinde gördüklerim beni çok etkiledi, heyecanlandırdı. Bu tarihi görünce ve hatta içimde hissedince, bu duygumu sizlere anlatma ihtiyacı duydum. Heyecanla, hızlıca yazdığım ve ikinci kez okumadan paylaştığım fikrimin ne anlamlara gelebileceğini fark etmek hâlâ kanımı donduruyor ve beni derinden yaralıyor.

 

Birlik ve beraberliğe, barışa ve huzura fazlasıyla ihtiyacımız olan ülkemizde, bir sanatçı olarak en başta benim böyle yanlış bir tutum takınmam mümkün olamaz!

 

Bugün bu insanlardan özür dilemeye gittim. Onlar her zamanki yüce gönüllülükleri ile beni bağırlarına bastılar. Bu vesile ile onlardan bir kez de sizlerin önünde özür dilemek istiyorum.

 

Bizleri birleştirebilecek tek şey sevgi. Yüreklerimizin sevgi ile, bir atması dileğimle..."



Melek Baykal aşağıdaki paylaşımları yapmıştı:



Melek Baykal'dan başörtülü paylaşıma açıklama!



Melek Baykal'dan başörtülü paylaşıma açıklama! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin