MEHMET ASLANTUĞ'UN YAZIP YÖNETTİĞİ FİLM, 2 EKİM'DE GÖSTERİME GİRECEK

Bu yılın en duygusal filmi olarak lanse edilen 'Aşkın İkinci Yarısı' adlı sinema filmi 2 Ekim'de vizyona girecek.

Google Haberlere Abone ol
MEHMET ASLANTUĞ'UN YAZIP YÖNETTİĞİ FİLM, 2 EKİM'DE GÖSTERİME GİRECEK


 
Mehmet Aslantuğ, yeni filmi 'Aşkın İkinci Yarısı'nı yazdı, yönetti ve eşi Arzum Onan'la başrol oynadı. Filmin maliyeti ise iki milyon dolar
Mehmet Aslantuğ'un yazıp yönettiği ve başrollerini eşi Arzum Onan'la paylaştığı fim, yıllar sonra yeniden biraraya gelen, birbirlerine çok aşık iki eski sevgilinin hikayesini beyazperdeye taşıyor.


Birikimini yatırdı
Filmde Aslantuğ, amansız bir hastalığa yakalanan ve yaşamının geri kalan kısmını bir sahil kasabasında geçiren duygusal bir adamı canlandırıyor. Arzum Onan da New York'tan eski sevgilisinin bütün hayatını etkileyecek büyük bir sürprizle geri dönen eski sevgiliyi oynuyor. Altı haftada tamamlanan, yaklaşık 2 milyon dolara mal olan ve birikiminin neredeyse tamamını bu projeye yatıran Aslantuğ; filmin ismini önce 'Son Cemre' olarak belirlemişti. Ünlü oyuncu film tamamlandıktan sonra hikayeyi en doğru anlatan ismin 'Aşkın İkinci Yarısı' olduğuna karar verdi. Şu sıralar 'Hanım Ağa' adlı dizinin hazırlıklarıyla da uğraşan Aslantuğ'un bu senaryoyu, eşi Arzum Onan'ın bir dönem geçirdiği kanser rahatsızlığından etkilenerek yazdığı düşünülüyor.


Özlem ESMERGÜL/ www.sabah.com.tr

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin