Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama!

Nergis Kumbasar, eski eşinin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama!

18 Ekim'de evinde düşerek yaralanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, acilen ameliyata alınmış; sonrasında 16 yıldır mücadele ettiği kaçış sendromu hastalığının nüksetmesiyle uyutulmuştu. Hastanede 167 günü geride bırakan 62 yaşındaki şovmenin sağlık durumunda önemli bir gelişme yaşandı.



Oyuncu Nergis Kumbasar, hastanede tedavisi devam eden eski eşi Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.



Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama!



'KONUŞUYOR, YEMEK YİYOR'



Önceki gün City's AVM'de görüntülenen ünlü oyuncu, "Mehmet Ali'in sağlık durumu çok iyi. Konuşmasında hiçbir sıkıntı yok, yemek yiyor, seçmiyor her şeyi yiyor" dedi.



Eski eşi, şovlarında baş parmak sallaması akıllara kazınan Mehmet Ali Erbil için, "Parmak da sallıyor merak etmeyin. Sürekli ziyaret ediyorum" ifadelerini kullandı.



"Ne zaman taburcu olacağını doktorlar biliyor. Bu konuda benim konuşmam anlamsız olur doktorlar varken. Artık kendisi fizik tedavisini görüyor, inşallah daha güzel günler olacak."



Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama! - Resim : 2



Nergis Kumbasar, kızı Yasmin Erbil’in babası hastanede yatarken yaptığı sosyal paylaşımlarına gelen olumsuz yorumlar hakkında da konuştu.



"Yasmin ne zaman nerede ne yapacağını iyi bilir. Ben ya da babası asla kısıtlamaz. Onun paylaşımları, onun hayatıdır.



Yasmin babasının hep yanında, asla ne okulunu ne ailesini ne de babasını ihmal etmedi. Babasını hemen her gün ziyaret eder ve mutluyuz."



Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama! - Resim : 3



'PAYLAŞIMLARA TAKILMAYIN'



"Yasmin’e asla kızmıyoruz. O sosyal medya olaylarına takılmayın. Herkes gibi onun da hakkı."



Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşi Yeşim Erbil de geçtiğimiz aylarda ünlü şovmenin son durumu hakkında çok önemli bilgiler vermişti.



Yeşim Erbil, "İyileşeceğine inanan, daha moralli ve çevresi ile çok daha ilgili olduğunu paylaşabilirim sizlerle. İyi ki bu 4 aylık süreci hiç hatırlamıyor. Kopuk kopuk bazı sahneleri anlatıyor" demişti.



'FİZİK TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR'



Doktor Yeşim Erbil, "Uzun süre yoğun bakımda kalan ve organ yetmezliği gelişen hastalarda kaslarda güçsüzlük ve ağır depresyon olur. Bunlar da yavaş yavaş düzeliyor. Fizik tedavisi devam ediyor. Sizlerin sevgisini, sevincini anlatmak onu daha çabuk ayağa kaldıracak" açıklamasını yapmıştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin