Mehmet Ali Erbil'in kızlarından duygulandıran mesajlar!

Yaşam mücadelesi veren Mehmet Ali Erbil'in kızları babaları için dua ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Ali Erbil'in kızlarından duygulandıran mesajlar!

Bir aydır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızları babaları için dua ediyor.



Mehmet Ali Erbil, yaklaşık bir ay önce evinde düşerek yaralanmış ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu. Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil'in tedavisi sırasında eski hastalığı da nüksetmişti.



Yoğun bakımda tedavisi devam eden Erbil'in doktor kardeşi Yeşim Erbil, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Can sıkıcı haber veriyorum. Geçen hafta solunum cihazından ayrıldığı haberini vermiştik, bu haberi biraz bekleyip verdik sizlere çünkü yoğun bakımda sürpriz gelişmeler olabilir diye. 4 gün kendi solunumu ile kalabilmesi bizi çok sevindirmişti sizleri de tabi.



Ancak dün akşam durum tamamen tersine döndü ve solunumu bozuldu ve cihaza bağlandı. Yine beklemedeyiz, inşallah bu kadar ağır olaylara vücudu direnç gösterir. Dualarımız güzel dileklerimiz onunla” dedi.



Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızları Sezin Erbil ve Yasmin Erbil, bir an önce babalarının iyileşmesini beklerken, duygularını sosyal medyadan ifade ettiler.



Sezin Erbil acısını "Sen hiç avazın çıktığı kadar susarak ağladın mı?" yorumuyla paylaştı. Yasmin Erbil ise yaptığı paylaşıma "Yer gök dua" yazdı.



Mehmet Ali Erbil'in kızlarından duygulandıran mesajlar!



Ebru Güneş de paylaştı



Mehmet Ali Erbil hakkında bir paylaşım da Ebru Gündeş'ten geldi. Kıbrıs’ın vazgeçilmez yüzlerinden  Erbil hakkında paylaşım yapan Ebru Gündeş bir konser için yaptığı uçak yolculuğunda Mehmet Ali Erbil aklına gelince şu paylaşımı yaptı:



Mehmet Ali Erbil'in kızlarından duygulandıran mesajlar! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin