'Mehmet Akif Alakurt’un annesi ya da bacısı yok mu?'

Aslı Hünel, Magazin Noteri programına konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Mehmet Akif Alakurt’un annesi ya da bacısı yok mu?'

Magazin duayeni Ali Eyüboğlu ile başarılı haberci İlkay Buharalı'nın birlikte hazırladıkları, Türkiye’nin ilk YouTube canlı yayın programı 'Magazin Noteri'nin pazartesi günkü konuğu Türk Sanat Müziğinin ünlü sesi Aslı Hünel oldu. Hünel programda, iki buçuk aylık hamile olduğunu açıkladı.



'Ziynet Sali’den daha zengin değilim!'



Aslı Hünel, canlı yayında Ziynet Sali’ye de gönderme yaptı. Sali’nin daha önce yaptığı açıklamalarına atıfta bulunarak Hünel, "Biz de Ziynet Sali’den zengin değiliz. Bizlerin de çalışıp para kazanmaya ihtiyacı var fakat derneklere de zaman ayırmaya çalışıyoruz. Benim hayat felsefem ‘İyilik yap denize at.’" dedi.



'Türk kadınına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt’un annesi ya da bacısı yok mu?'



Aslı Hünel konuk olduğu Magazin Noteri Programı’nda, geçtiğimiz günlerde Türk kadınına 'çıkarcı' diyerek hakaret eden paylaşımı ile gündeme gelen eski oyuncu Mehmet Akif Alakurt’a cevap verdi. Hünel, "Mehmet Akif Alakurt ne zavallı ki böyle talihsiz ve cahilce bir açıklama yapmış, onu seven kadın hayranlarına ve onu doğuran annesine haksızlık etmiş. Biran önce bunun farkına varıp özür dilerse yerinde bir hareket yapmış olur. Kendisinin annesi ve bacısı yok mu, bu milletten değiller mi?" dedi.



'Mehmet Akif Alakurt’un annesi ya da bacısı yok mu?'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin