MEDYANIN YENİ SAVAŞÇILARI! HAKAN AYGÜN, TUNCAY ÖZKAN'I DÜELLOYA DAVET ETTİ

Bugün Gazetesi yazarı Hakan Aygün, sahibi olduğu televisyon kanalında yayınlanan programda "Cumhuriyet’ten çıkan Hakan var ya, karşıma çıkmasın, yakaladığım yerde ..." diyen Tuncay Özkan’ı düelloya davet etti.

Google Haberlere Abone ol
MEDYANIN YENİ SAVAŞÇILARI! HAKAN AYGÜN, TUNCAY ÖZKAN'I DÜELLOYA DAVET ETTİ

Hakan Aygün, "Sen sonradan keman çalmayı öğrenerek beyazlaşacağını öğrenen siyah bir Türk’sün" diyen Hakan Aygün, Özkan’a için şunları yazdı:


"Pazar günü ’kendi çalıp, kendi oynadıkları’ programında hakkımda savurmuş: ’Cumhuriyet’ten çıkan Hakan var ya, karşıma çıkmasın, yakaladığım yerde ....’ Ben programı izlemedim. Anlatanların yalancısıyım. Arkadaş beni döveceğini ima etmiş. Sanırım ’yüreği yetmeyeceğinden’ şoför ve korumalarıyla saldıracaktır. Bak evladım! Sen ancak atar tutarsın! Kibarlık edip, ’otur kardeş kardeş konuşalım’ demem! Seni Pazar günü saat 12’de Taksim Meydanı’na ’düelloya’ çağırıyorum. Silahı sen seç. İster tabanca, ister kılıç, ister canlı yayın aracı! Hangisini seçersen ağzının payını alacaksın! Uğur Mumcu, senin gibilere ’iksir’ içirirdi! Artık yaşamadığı için, ’ikiyüzlülükleri’ sergilemek de bize kalıyor!" HÜRRİYET
 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin