Medyanın Nihat Doğan mesaisi

Medya Takip Merkezi ve Magazin Gazetecileri Derneği, ünlülerin şubat karnesini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Medyanın Nihat Doğan mesaisi

Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesinin ardından attığı tweet ile büyük tepki toplayan Nihat Doğan bu ayın en çok konuşulan ismi oldu. 'Sanat Çınarı' Müzeyyen Senar'ın vefatı da kamuoyunu çok üzen bir gelişme olarak şubat kayıtlarına girdi. 



Medyanın Nihat Doğan mesaisi



Medya Takip Merkezi verilerine göre, Şubat ayında en çok konuşulan ünlüler listesinin birinci sırasında Nihat Doğan var. Şarkıcı Nihat Doğan, Mersinli üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesine tepki gösterenlere yönelik attığı tweet ile şimşekleri üzerine çekti. Nihat Doğan önce Survivor yarışmasından atıldı, ardından menajeri tarafından terk edildi ve Galatasaray Kulübü üyeliğinden uzaklaştırıldı. Nihat Doğan ay boyunca 6 bin 300'den fazla habere konu edildi. 



Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz sesi Müzeyyen Senar, uzun süredir tedavi edildiği hastanede 97 yaşında yaşama gözlerini yumdu. Senar'la ilgili 5 bin 100'den fazla haber yapıldı. 



Üçüncülüğü ise, listenin zirvesinde görmeye alıştığımız televizyoncu Acun Ilıcalı var. 4 binden fazla haberle listeye giren Ilıcalı'yı Demet Akalın ve Sezen Aksu izledi. Hapis hayatını sürdüren Deniz Seki de hala kamuoyu tarafından dikkatle izleniyor. Uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam sürdüren Tarkan Tevetoğlu, reklam çalışmaları ile dikkatleri üzerine topladı ve bin beşyüzden fazla haberle 11'inci sıradan listeye girdi. Türkiye'ye döndükten sonra uzun süre Türk magazin dünyası tarafından dikkatle izlenen Meryem Uzerli ise listenin sonuncusu oldu. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin