MediaSA ALIŞVERİŞ KANALI KURDU

MediaSA, Güney Koreli CJ Group ile ortak alışveriş kanalı kurdu.

Google Haberlere Abone ol
MediaSA ALIŞVERİŞ KANALI KURDU

Mediasa CJ Shopping'in Samandıra'da yapılan tanıtım davetinde konuşan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, CJ'in alanında Asya'da birinci olması ve dünyada önemli bir yerde olmasının geldiği seviyeyi anlatmaya yettiğini belirtti.


CJ O Shopping ile MediaSa'nın evliliğinin iki ülkenin ticareti için önemli bir adım olduğunu belirten Çağlayan, ''Bu birliktelik iki ülkenin özellikle Türk perakende sektörünün gelişmesine önemli bir katkı sağlayacak. Türkiye şu anda 302 milyar dolarlık perakende sektörü kapasitesine sahip. Yılsonu itibariyle bu daha da büyüyecek'' diye konuştu.


Çağlayan, Türkiye ve Kore'nin tarihten gelen bir dostluğu olduğunu ifade ederek, ''Biz kan kardeşiz ama bu kardeşlik ilişkilerimize pek yansımıyor. Toplam 7 milyar dolarlık bir dış ticaret hacmimiz var. Ama bir satıyor 10 alıyoruz. Artık bunu dengeli hale getirelim diyoruz. Bunun için bir ticaret anlaşması gerçekleştirdik'' dedi.



Türkiye'nin büyüme potansiyeli...



MediaSA Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan ise, ''Müşterilerimizin beklentilerine daha iyi cevap verebilmek amacıyla online shopping alanında Asya'da birinci, dünyada ikinci sırada olan CJ O Shopping firmasıyla birleştik. Ortağımız CJ O yatırım kararı verirken Türkiye'nin büyüme potansiyelini, demografik yapısını ve bölgedeki coğrafi konumunu göz önünde bulundurmuştur" dedi.


Televizyon ve internet üzerinden hizmet vermeye başlayan MCJ, moda,güzellik, sağlık,kişisel bakım, elektronik, mutfak, çocuk ürünleri ve ev ürünleri kategorilerinde ürün satışı gerçekleştirecek. (perapost)





Sıradaki Haber İçin Sürükleyin