Medcezir'den sosyal medya rekoru!

Popüler dizi 24 saat boyunca sosyal medya gündeminden inmedi

Google Haberlere Abone ol
Medcezir'den sosyal medya rekoru!

Star TV'nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Taner Ölmez ve Barış Falay'ın rol aldığı fenomen dizisi 'Medcezir' Cuma akşamı yayınlanan bölümüyle sosyal medyada gün birincisi oldu.



Yaman’ın sağlığına kavuştuğu anların ve Altınkoy’daki eğlenceli yeni yıl kutlamasının ekrana geldiği bölümün etiketi olan #hiçayrılmasak Twitter’da Türkiye ve dünya gündemine girdi. Yaman ve Mira’nın romantik sahnelerinin ekrana geldiği bölüm süresince izleyiciler, yaklaşık 250 bin Tweet’le etiketi 24 saatten fazla süre boyunca Türkiye TT listesinde tuttu.

 

'Medcezir', yayın sonrasındaki  48 saat içinde de resmi Youtube sayfası ve startv.com.tr adreslerinden yaklaşık 2 milyon kişi tarafından izlendi.



Geçen haftaki bölümde vurulan Yaman'ın ameliyathanede yaşam mücadelesi verdiği anlarda gördüğü kabuslardan sonra Mira’nın hayatının mucizesi olduğunu bir kez daha anlaması ve sağlığına kavuşması bölümün en renkli anlarına imzasını attı. Yeni yılı hep birlikte karşılayan Altınkoy sakinlerinin yüzünü güldüren bir başka önemli şey ise, intihar eden Cengiz’in Selim Serez’e gönderdiği ve içinde Nadir’in sonunu getirecek delillerin bulunduğu sürpriz hediye kutusu oldu.



Ay Yapım imzalı, senaristliğini Ece Yörenç'in yönetmenliğini ise Ali Bilgin'in üstlendiği 'Medcezir' yeni yılın ilk günlerinde yeni bölümleriyle Star TV'de ekrana gelmeye devam edecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin