Mecrayı genişletti! Radyosu da yayında

Şans oyunları platformunun isim sponsorluğunu üstlendiği radyo, yayın hayatına başladı.

Google Haberlere Abone ol
Mecrayı genişletti! Radyosu da yayında

İsim sponsorluğunu şans oyunları platformu Bilyoner.com’un üstlendiği Radyo Bilyoner yayına başladı. İstanbul’da 101.4 frekansından yayın yapan Radyo Bilyoner, Türkiye’nin en eğlenceli spor radyosu olmayı hedefliyor. 



101.4 Radyo Bilyoner’de, sabah 07.00-10.00 saatleri arasında Okay Karacan dinleyenlerle buluşurken, deneyimli sunucu Ertem Şener 18.00-20.00 saatleri arasında, ünlü konukları ile birlikte gündemdeki spor olaylarını değerlendiriyor. Hafta sonları 12.00-23.00 saatleri arasında ise Can Tongo ve deneyimli ekibi spor ve bahisseverlerle buluşacak.



Hediye kazandıracak



Ezber bozan, alışılmadık ve canlı yayın bağlantıları ile deneyselliği ön planda tutacak olan Radyo Bilyoner’in yakın zamanda şanslı dinleyicilerine hediyeleri olacak. Hafta içi ve hafta sonu kadrosu ile çok dinamik olacak yayın akışında spor ve eğlence başta olmak üzere yarışma, mizah, spor öyküleri ve iddaa gibi içerikler sporseverlerle buluşacak.



Radyo Bilyoner yakında www.radyobilyoner.com adresinden internet yayınına da başlayacak. Twitter, Facebook, Periscope ve YouTube sosyal medya hesaplarından da dinleyecileri ile buluşacak olan Radyo Bilyoner, Türkiye’nin en eğlenceli spor radyosu olma konusunda iddialı. 



ACP Medya bünyesinde bulunan Radyo Bilyoner, spordaki gelişmeleri, ekibi ve ünlü spor adamlarının canlı yayın bağlantıları ile dinleyicilerine ulaştırıyor. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin