M.E. Talks etkinliğine bu ay kimler konuk oluyor?

Reklamverenler Derneği’nin, M.E. Talks etkinliğinde bu ay Neurosience konuşuluyor.

Google Haberlere Abone ol
M.E. Talks etkinliğine bu ay kimler konuk oluyor?

Reklamverenler Derneği’nin, genç iletişim ve pazarlama profesyonelleriyle pazarlamanın duayenlerini buluşturduğu M.E. Talks (Marketing Experience Talks) etkinliğine bu ay, ThinkNeuro CEO'su Dr. Yener Girişken ve Eti Gıda Kategori Geliştirme Grup Müdürü Ebru Üstün konuk oluyor.



Reklamverenler Derneği tarafından düzenlenen pazarlama deneyimleri paylaşım buluşmaları M.E. Talks'un (Marketing Experiences Talks) bu ayki etkinliği 27 Nisan Perşembe günü saat 19.00'da Kolektif House Levent’te gerçekleştiriliyor. Sektörün önde gelen isimlerinin tecrübeleri, hataları ve başarılarını genç iletişim ve pazarlama profesyonelleriyle paylaştıkları etkinliğin bu ayki konuğu ThinkNeuro CEO'su Dr. Yener Girişken. Girişken'e sunumunda Eti Gıda Kategori Geliştirme Grup Müdürü Ebru Üstün birlikte yürüttükleri proje örneklerini aktarmak üzere eşlik ediyor.



Pazarlamayı pozitif bilime yaklaştıran tüketici nörobilimi, tüketicilerin bilinç dışına ayna tutarak pek çok soruya kısa zamanda yanıt veriyor. Cesaret ile bu yepyeni araştırma modelini sahiplenerek, insanlara aktarmak için yola çıkan, Türkiye'nin ilk nöropazarlama şirketi ThinkNeuro'nun kurucusu ve CEO'su Dr. Yener Girişken, M.E. Talks’ta pazarlama iletişiminde duygusal boyutun giderek öne çıktığını örnekleriyle gözler önüne seriyor. Girişken, ayrıca beyin görüntüleme tekniklerinin pazarlama araştırmalarında nasıl kullanıldığını ve araştırma sürecinde çıkan olumsuz yorumların en yapıcı şekilde ekiplere nasıl aktarılacağını ve tüketici nörobiliminin şirketler tarafından başka alanlarda nasıl kullanılabileceğini anlatıyor. Yener Girişken'e sunumunda eşlik edecek Ebru Üstün ise bu araştırma tekniğini ilk olarak kullanmaya nasıl karar verdiklerini, bu tekniği benimseyen bir ekibin araştırma sonucunda aldığı olumlu ve olumsuz bildirimleri nasıl değerlendirmesi gerektiğini, fikri geliştiren ajanslarla konunun nasıl çözüme götürülebileceğini ve işbirliği çıktılarını paylaşıyor. Analizlerdeki sonuçlar ve pazardaki karşılıkları bu kez de M.E. Talks’ta değerlendiriliyor.



Dr. Yener Girişken ve ThinkNeuro



ThinkNeuro’nun kurucusu ve CEO’su olan Dr. Yener Girişken, 2011 yılından itibaren nöropazarlama sistemleriyle reklam, alışveriş ve müşteri deneyimi, marka konumlandırma, dijital pazarlama araştırmaları yapmaktadır. Bir çok uluslararası akademik yayını bulunan Girişken, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi’dir. Türkiye’deki ilk araştırma temelli nöropazarlama kitabı olan Gerçeği Algıla’nın da yazarı olan Girişken, Türkiye’de ve dünya çapında pek çok konferansa konuşmacı olarak katılmaktadır.



Dr. Yener Girişken ve Ebru Üstün'ün pazarlamada yeni bir çağ açan nöropazarlama alanındaki deneyimlerini paylaşacağı bu keyifli etkinliğin biletleri ise rvd@rvd.org.tr'denya da 0212 351 55 48 nolu telefon aracılığıyla temin edilebilecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin