Mazhar Alanson: Genç, babayiğit çocuk şehit olmuş, Türkiye bir haftadır papağan konuşuyor

Şarkıcı Mazhar Alanson, Murat Özdemir'in işkence yaptığı papağanınölümüne ilişkin olarak çıkan haberlerin sıklığına tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Mazhar Alanson: Genç, babayiğit çocuk şehit olmuş, Türkiye bir haftadır papağan konuşuyor

"Adam papağanı ezmiş, öldürmüş. Kaç gündür bu mesele" diyerek tepki gösteren Alanson, "Neler oluyor orada. Genç, babayiğit çocuk şehit olmuş, 6 aylık hamile karısı. Hayır, o öyle sayfada geçiyor. Papağan öldü, 1 haftadır Türkiye konuşuyor. konuşuluyor" diye konuştu.



Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde konser veren sevilen şarkısı ‘Yandım Yandım’ı nasıl yazdığını anlattı. Şarkısının aslında Kabe’ye yazdığını belirten ünlü şarkıcı Mazhar Alanson, şunları kaydetti:



“Yandım Yandım’ kısmını Medine’de yazdım. Yandım’ı birinci gün not defterime düşüyorum. İkinci gün ‘Ah ki ne yandım’ yazmışım. Şimdi ben nerede yazmış olduğumu söylemesem, şarkıyı size açıklamasam siz onu bir aşk şarkısı olarak dinliyorsunuz. Sonra bana şarkılar söyleten kadın mevzusu olmuş. Mesela ‘Baka baka doyamadım, hem kokladım da’ Kabe’yedir. Ama siz onu dinlerken aşk şarkısı zannedersiniz."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin