Markalar ve medya bu sitede birleşiyor

Türkiye'nin ilk online pr showroom'u açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Markalar ve medya bu sitede birleşiyor

İstanbul İletişim PR Ajansı tarafından kurulan Showroomist.co, basın mensuplarının ihtiyacı olan görselleri dijital ortama taşıyarak tasarımcı ve markalar ile medyayı birbirine bağlayan bir köprü olmayı hedefliyor.



Marka ve tasarımcı ürünlerinin özellikle dekupe görsellerinin, ürün ve fiyat bilgilerinin kolaylıkla bulunabildiği showroomist.co hem markaların hem moda editörlerinin yükünü hafifletiyor.



Yüksek çözünürlüklü görselleri tif, jpeg ve png formatlarında indirme imkanı tanıyan site aynı zamanda fotoğraf çekimi hizmetide veriyor. Türkiye’nin en iyi fotoğrafçılarıyla anlaşan ve Levent'te yer alan fotoğraf stüdyosunda dileyen markalara dekupe fotoğraf çekim hizmeti de veriyor.



Site içerisinde marka ve tasarımcıların defile, lookbook, imaj, portre gibi görselleri de bulunuyor. Görsellerin yanı sıra marka ve tasarımcıların logoları, basın bültenleri, sosyal medya ve iletişim bilgilerini de sağlayan showroomist.co, markalara hangi editörün hangi ürünleri indirdiğini özetleyen “aylık indirme raporu” hizmeti de sunuyor. Showroomist.co ürünleri kategori ve sezonlara göre sınıflandırarak, medya mensuplarına kolay arama imkanı tanıyor. Örn; Sevgililer gününde "kırmızı" renkli elbiseler arıyorsanız, arama bölümüne "Kırmızı" yazıp site içerisindeki binlerce dekupe fotoğraf arasında karşınıza kırmızı renkli görselleri bulabiliyorsunuz.



Türkiye’nin basına özel ilk online PR showroomu showroomist.com içerisinde şuanda fiyatlı dekupe fotoğraflarına ulaşabileceğiniz markalar Zeynep Tosun, Bora Aksu, Brand Who, İpekyol, Machka, Twist, Fabrika, QUE, Divarese, Hotiç, Dolce Gabbana Eyewear, Ray-Ban, Persol, Miu Miu Eyewear, Emporio Armani Eyewear, Prada Eyewear, Vogue Eyewear, Giorgio Armani Eyewear ve Burberry Eyewear gibi markaların en güncel bilgilerine 7/24 ulaşmayı mümkün kılıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin