Manajans’tan UNICEF’e destek!

Yaklaşık 5 yıldır UNICEF Türkiye Milli Komitesine gönüllü destek veren Manajans J. Walter Thompson desteğinin karşılığını özel bir plaketle aldı.

Google Haberlere Abone ol
Manajans’tan UNICEF’e destek!

UNICEF, 2010 yılından bu yana projelerine gönüllü olarak tasarımsal destek sağlayan dünyanın yaşayan en eski reklam ajanslarından biri olan Manajans’ı verdiği plaketle ödüllendirdi.



UNICEF Türkiye adına ödülü sunan UNICEF Türkiye Genel Müdürü Sanem Bilgin Erkurt, Manajans J. Walter Thompson’un desteği ile çok daha fazla çocuğun hayatında değişiklikler yapılabileceğine dikkat çekti. Erkurt ayrıca, UNICEF Türkiye Milli Komitesinin 2016-2020 programı kapsamında sürdürdüğü “Tarım İşçisi Çocuklar”, ‘Engelli Çocuklar’, ‘Kız Çocuklar’ ve ‘Suriyeli Mülteci Çocuklar’ için yapacağı çalışmaların Manajans’ın desteğiyle bağışçılara en iyi şekilde duyurulacağına inandığını da ekledi.



“Gönüllü değil, Gönülden Destek”



Sosyal sorumluluk projelerine herhangi bir kurumsal karşılık beklemeden, dünyanın yaşayan en eski reklam ajansı olmaya yakışır bir biçimde önem verdiklerini belirten Manajans J. Walter Thompson Ajans Başkan Yardımcısı Emir Işık, toplumsal fayda sağlamak amacıyla var olan kurumlara gönüllü hizmet vermeyi borç olarak gördüklerini vurguladı. Manajans J. Walter Thompson olarak her yıl gönüllü olarak iş birliğine girdiklerini dile getiren Işık, “Bu işbirliklerinde proje bazlı ya da kısa dönemli birlikteliklerden çok uzun yıllara yayılan fayda odaklı işbirlikleri içerisine girmeye özen gösteriyoruz. Bu çalışmalar bize kurumları iyi tanıma, gerçekten ihtiyaca yönelik çözümler sunabilme olanağı sunuyor. Bu ise manevi olarak çok değer verdiğimiz bir şey. Kısaca sosyal sorumluluk alanında işbirliği yaptığımız markaları gönüllü değil, gönülden markalar olarak görüyoruz” dedi.



2010’ da başlayan UNICEF sosyal sorumluluk ortaklığının yanı sıra ajans 2004’ten beri, 15 senedir ‘Tohum Otizm Vakfı’na da gönüllü olarak hizmet veriyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin