'Malzeme olmayı seçmezsen malzeme olmazsın!'

Serenay Sarıkaya, Ayşe Arman'ın sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
'Malzeme olmayı seçmezsen malzeme olmazsın!'

Alice Müzikali ile tiyatro sahnesine çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Hürriyet Gazetesi'nden Ayşe Arman'ın sorularını yanıtladı. Sarıkaya, Kerem Bürsin'le ilişkisi hakkında da açıklamalar yaptı.



Ayşe ARMAN / HÜRRİYET



Malzeme olmayı seçmezsen malzeme olmazsın!



Üç yıldır Kerem Bursin’le güzel giden bir ilişkin var. Sen magazine bulaşmayan, skandalları olmayan oyuncusun. Bunu nasıl başardın?



- Daha mesleğimin başlarındayken bunu çok kontrol edemiyordum ve zaman zaman kendimi istemediğim durumlar, haberler içerisinde bulabiliyordum. Oldu yani. Bunun böyle gitmesine izin verip vermemenin benim elimde olduğunun bile farkında değildim. Ama sonra farkına vardım.



Nasıl?



- Haber yapacakları yere gitmeyebilirsin. Bu senin tercihin. Ya da gidersin, ‘malzeme’ olmayı seçmezsin. Sana rağmen haber yaptıkları da oluyor. Ama bu kadar yıldan sonra mesela beni çok iyi tanıyorlar. Onlar da kimin malzeme olup olmayacağını biliyorlar. Mesela benimle ilgili bir şey olunca arayıp soruyorlar. “Böyle bir şey var mı?” diye. Bunu da zaman içinde karşılıklı sevgi ve saygıyla geliştirdiğimizi düşünüyorum. Ben hiçbir zaman ‘ulaşılmaz sanatçı’ imajı çizmedim. Devir artık öyle bir devir değil. Sosyal medya öyle bir halde ki, hepimiz çok ulaşılırız. Böyle net olduğun zaman, insanlar senin hayatına ve yaşama biçimine saygı duymaya başlıyorlar.



Özel hayatınla ilgili haber yapılmıyor mu?



- Yapılıyor. “Evlenecekler... İlişkileri bitiyor mu? Ne zaman çocuk yapacaklar?” Ama herkes için böyle. Bunlara açıklama yapmak başka bir gündem yaratıyor. Yapmıyorum o yüzden. Evlenme derdim de yok. 27 yaşındayım henüz, niye olsun? Ben biraz hayatın akışıyla gitmeyi seven biriyim.



Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin