Mahsun Kırmızıgül, Gülben Ergen'e konuştu: 'O ahlaksız ve şerefsizleri bir bir anlatacağım!'

Vezir Parmağı filminin yönetmeni ve oyuncusu Mahsun Kırmızıgül, rol arkadaşı Gülben Ergen'e röportaj verdi.

Google Haberlere Abone ol
Mahsun Kırmızıgül, Gülben Ergen'e konuştu: 'O ahlaksız ve şerefsizleri bir bir anlatacağım!'

Gülben Ergen, rol aldığı “Vezir Parmağı” filminin yönetmeni ve rol arkadaşı Mahsun Kırmızıgül ile buluştu ve sinemadan müziğe, özel hayatından gündeme kadar her şeyi konuştu.



"Türkiye Huzura Kavuşursa Müzikal Yapacağım"



Şarkıcılığı bırakıp yönetmenliğe geçtin. Yönetmen olman toplumsal açıdan sınıf değiştirmene neden oldu mu?

- Bu ülkede artık zengin ve yoksul diye iki insan tipi yaşıyor. Para, mevki, makam insana sınıf değiştirme olanağı vermez. Ancak bilim, sanat, kültür ve eğitim alanında insanlar çoğaldıkça sınıflar oluşur.



Prestij Müzik zamanından bugüne, kendine bakarsan ne söylersin?

- O günlerde başarıya odaklanmış hayatlarımız, umut dolu öykümüz vardı. Anadolu’dan gelen insanların tanınmak ve başarmak için çabaları, heyecanları vardı. Hem çok güzel, hem de ders alınması gereken günlerdi. Şimdi o günlere bakınca sadece şunu düşünüyorum. 

Meğer değmeyecek birçok insan için ne çok çabalamışım, yorulmuşum. Bunun pişmanlığı var sadece. Vefasızlığın bu kadar yaşandığı başka bir dünya daha yok herhalde. Prestij günlerinden şimdiki sinemacı Mahsun’a bakışım sanıyorum şöyle olurdu. Mahsun Kırmızıgül’ün yapmış olduğu filmleri kıskanırdım. Hayranı olurdum. Her filmini sabırla bu kez ne yapacak diye bekler, başarısını alkışlardım. Çünkü ben başarılı her insanı kalben alkışlıyorum.



11 senedir şarkı söylemiyorsun. Dizilerde oynamıyorsun. Reklam filminde hiç oynamadın. Hiç mi özlemedin sahneyi, müziği, dizi oyunculuğunu?

- 2005 yılında sinemaya geçme kararım zorlu bir dönemin başlangıcıydı aslında. Keskin bir yol ayrımıydı o günler. “Şarkıcı, besteci, aranjör” kimliğimle bunca yıldır yurtiçi ve dışında büyük işler yaparken bir anda yüzümü sinemaya döndüm. İlk filmi yapma kararını aldığım o anı daha dün gibi hatırlıyorum. 2006 yılında Avrupa turnesindeydim. Belçika’dan Hollanda’ya doğru giderken kendime yeni bir yol çizmeye karar verdim. O turneden sonra “Beyaz Melek” filminin çekimleri için start verdik. Müziği bırakmadım. Sadece uzaklaştım, ara verdim. Müziği de sahneyi de çok özledim. Türkiye eğer eski huzurlu günlerine kavuşursa, uzun zamandır üzerinde çalıştığım çok büyük ve çok farklı bir müzikal yapabilirim.



Gülben Ergen'in Mahsun Kırmızıgül'le yaptığı o röportaj:

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/gulben-ergen/biz-kardeslik-turkusu-soyleyeli-22-yil-oldu-40347243


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin