Magazinci.com ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar...

Magazinci.com tarafından düzenlenen “İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödül Töreni” önceki gün gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Magazinci.com ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar...

Hürriyet'te yer alan habere göre, internet medyasında 16. yılını geride bırakan www.magazinci.com, “İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödül Töreni”ni düzenledi.

Birkaç gün önce vefat eden Oya Aydoğan da gecede anıldı. Sanatçının film ve TV programlarından görüntülerin ekrana gelmesi üzerine pek çok davetli gözyaşlarına hakim olamadı. 



Ana sponsorluğunu NG Residence’ın yaptığı www.magazinci.com internet sitesinin geleneksel hale getirdiği “İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödül Töreni” önceki gece Baltalimanı Portaxe’te yapıldı. www.magazinci.com tarafından yapılan anketlerle müzik, sinema, tiyatro, TV, iş dünyası ve siyaset alanında başarıya imza atmış kişi ve kuruluşlara çeşitli dallarda ödüller verildi.



Duygu Canbaş’ın sunuculuğunu yaptığı gecede www.magazinci.com Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Soydan, “magazinci.com 16 yılı aşan bir zaman diliminde okurlarına bilmek istedikleri her şeyi, en güvenilir kaynaklardan alınan bilgilerle sunmayı ilke edindi. Bu ödülleri de bu ilkeler ışığında her yıl sahiplerine veriyoruz. Destek olan başta sanatçı dostlarımız olmak üzere herkese teşekkür ederiz” diye konuştu. 



Yılın Single Çalışması ödülünü “Miş Miş” şarkısıyla Simge Sağın aldı. Ödülünü almaya çıkan Sağın, sahnede şarkısını da söyledi. 



Nurettin Soydan, Star Life programının sunucusu Zeynep Ece Akengin’e ödülünü verdi.



Yılın Müzik Yapımcısı ödülüne layık görülen Samsun Demir’e ödülünü Ahu Tuğba takdim etti. 



Yalçın Menteş, kendisini iyileştiren Romatem Kliniği’nin sahibine Ferman Toprak’la birlikte ödül verdi.



Yılın Grubu seçilen ENBE Orkestrası’nın ödülünü şef Behzat Gerçeker aldı.



Yılın TV Sabah Haber Programı ödülünü CNN Türk’te yayınlanan “Güne Merhaba” programıyla Deniz Bayramoğlu aldı. Ünlü sunucuya ödülünü Fikret Ercan verdi.



Yılın Kadın Haber Spikeri ve Yılın Gece Haberleri Bülteni dalında iki ödül birden alan NTV haber sunucusu Buket Aydın Baykal,  şöyle konuştu: “Bugün burada bu kadar rahat oturabiliyorsak bunu Mehmetçiklere ve şehitlerimize borçluyuz. Ödülleri onlar için alıyorum.”



Soner Olgun, Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü “Sevgi Evi” projesiyle Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’na 

takdim etti.



Habertürk TV’nin ekran yüzlerinden sunucu Ece Üner, Yılın Haber Tartışma Programı dalında ödüle layık görüldü. 



Yılın Yaşam Programı ödülünü “Vahe ile Evdeki Mutluluk” programıyla Vahe Kılıçarslan aldı. 



"Magazinci.com ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar..." Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin