MAGAZİN BASINI ŞUBAT AYINDA EN ÇOK BU İSİMLERİ HABER YAPTI

Geçtiğimiz ay sanat ve eğlence dünyasından magazin sayfalarına yansıyan isimler belli oldu. İşte Interpress'in "Top On" listesi...

Google Haberlere Abone ol
MAGAZİN BASINI ŞUBAT AYINDA EN ÇOK BU İSİMLERİ HABER YAPTI

 


 


 


 


Şubat ayında magazin sayfalarında en çok gündeme gelen isimler belirlendi.


 


TARKAN ZİRVEYİ KİMSELERE BIRAKMIYOR


 


Geçtiğimiz ay sanat ve eğlence dünyasından magazin sayfalarına yansıyan isimler belli oldu. Medya takip şirketi Interpress’in kadın ve erkek sanatçılar araştırmasında, Şubat ayında magazin dünyasının “Top On” listesinde, yazılı basında en çok konuşulan isim geçtiğimiz ay olduğu gibi yine Tarkan oldu. Megastar, yazılı basında “Adını Kalbime Yaz” albümüne çektiği yeni klibi ve konser çalışmalarının yanı sıra organik köy kurma çalışmalarıyla adının geçtiği 412 haber ve yazıyla magazin dünyasının zirvesini kimselere kaptırmadı.


 


Cem Yılmaz ikinci sıraya yükseldi


 


İki bine yakın ulusal ve yerel gazete ile dergide çıkan haberlerin tek tek incelenmesi neticesinde oluşan geçtiğimiz ayın magazindeki “Top On” erkek sanatçılar sıralamasında, ikinci sırada Cem Yılmaz hakkında çıkan 375 haberle yer alırken, Ata Demirer 186 haberle üçüncü sırayı aldı. Özcan Deniz 178 haberle dördüncü, Kıvanç Tatlıtuğ 154 haberle beşinci oldu. Şubat ayı magazin gündeminde erkek sanatçılar listesinde Müjdat Gezen 141 haberle altıncı, Cem Özer 117 haberle yedinci sırayı alırken, Cemil İpekçi 110 haberle sekizinci, Halit Ergenç 108 haberle dokuzuncu, Acun Ilıcalı da hakkında çıkan 87 haberle onuncu sırada kendine yer buldu.


 


Ajda Pekkan kadın sanatçılar arasında ilk sırada


 


Interpress’in Şubat ayı magazin dünyası “Top On” kadın sanatçılar listesinde ise Uludağ’da verdiği konser, yeni albüm çalışması ve kadın-erkek ilişkileri üzerine yaptığı çarpıcı açıklamalarla ilk sırada Ajda Pekkan yer aldı. İsminin geçtiği 297 haber ile yazılı basında yer alan Süperstar’ı, hakkında çıkan 279 haberle Sezen Aksu ikinci sıradan takip etti. Demet Akalın ise 216 haberle üçüncü sırada yer aldı. Hülya Avşar 174 haberle dördüncü, Demet Akbağ 148 haberle beşinci sırada yer aldığı sıralamada, Bülent Ersoy 143 haberle altıncı, Beren Saat 132 haberle yedinci, Gülben Ergen 130 haberle sekizinci, Nurgül Yeşilçay 123 haberle dokuzuncu ve Tuba Büyüksütün de 107 haberle onuncu oldu.


 


Defne J. Foster’in ani ölümü ayın en çok konuşulan olayı oldu


 


Şubat ayında sanat ve magazin dünyasını yasa boğan olay, Defne Joy Foster’in ani ölümü oldu. Son olarak “Yok Böyle Bir Dans” programına yarışma olarak katılan ünlü sunucu ve DJ Defne J. Foster’in beklenmedik kaybı ve olay hakkındaki yorumlar, yazılı basında 344 defa yer aldı.


 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin