'Madımak: Carina’nın Günlüğü'nün galası yapıldı!

Sivas katliamını Hollandalı Carina Cuanna’nın gözünden anlatan ‘Madımak Carina’nın Günlüğü"nün galası gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
'Madımak: Carina’nın Günlüğü'nün galası yapıldı!

Sivas Katliamı’nın tek yabancı kurbanı olan ve Madımak Oteli’ne kadar varan yolculuğunun hikayesi pek bilinmeyen Hollandalı Carina Cuanna’nın tuttuğu günlüklere bağlı kalınarak anlatılan ‘Madımak Carina’nın Günlüğü’ adlı uzun metraj film vizyon için gün sayıyor.



Pazartesi gecesi Özdilek AVM'de gerçekleştirilen gala birbirinden önemli davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Gösterimin ardından geceye davetli konukların filmi dakikalarca alkışlaması film ekibini ayrıca duygulandırdı.



'Madımak: Carina’nın Günlüğü'nün galası yapıldı!



Ulaş Bahadır’ın yazıp yönettiği, geçtiğimiz Ağustos ayında çekimlerine başlanan ‘Madımak Carina’nın Günlüğü’nün oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:



Carina’nın Alman oyuncu Denise Ankel tarafından canlandırıldığı filmde, şair Metin Altıok rolünde Altan Erkekli, Behçet Aysan rolünde Mustafa Alabora, Hasret Gültekin rolünde ise Umut Kurt var. Dönemin Sivas Valisi Ahmet Karabilgin’i ise Erdal Tosun canlandırıyor. Filmde ayrıca Füsun Demirel, Rıza Akın, Meray Ülgen, Bahar Selvi, Selin Yiğit, Ulaş Bahadır, Perihan Ünlücan, Özge Ertem Artvinli, Serkan Genç ve Koray Tarhan da rol alıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin